کجا ترکها همیشه با کسی دوست میشن ؟ترکها هم مثل بقیه قوم ها بعضی هاشون اهل دوستی هستن بعضی ها نه قبلا ...
من گفتم اطرافیانم کلا اینجوری بودن وگرنه کردی ترکی نکردم که ب کسی بر بخوره عزیز ترک هایی ک من دیدم اینجوری بودن منظورم اینه بیشتر قبلش حرف میزنن اشنایی و دوستی ولی کرد ها همش سنتی میرن خاستگاری حتی دختر پسر همو ندیدن
من گفتم اطرافیانم کلا اینجوری بودن وگرنه کردی ترکی نکردم که ب کسی بر بخوره عزیز ترک هایی ک من دیدم ...
گفتی ترک ها و تشیع برای همین گفتم
توی خوزستان هم مگه ترک هست؟کلا الان همه شهری اهل دوستی داره من دوست اهوازی دارم با دوستی ازدواج کرده دوست کردی هم دارم اهل دوستی هست ولی یه دوست آبادانی دارم اهل دوستی نیست شاید بقیه آبادانی ها باشه در کل الان داره فرهنگها عوض میشه وگرنه چند سال قبل اینهمه دوستی نبود توی کشور همه هم نسبت بهش متعصب بودن قبلا خونه داشتن و نداشتن پسر هم مهم نبود ولی الان با تغییر فرهنگ مهم شده و البته گرونی
اگه بهم حمله نمیشه باید بگم اهل سنت از ما شیعه ها دین و ایمان قوی تری دارند و به واجبات پایبند ترن
نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️ «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی میکند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما! اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید! آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپانها به گوش میرسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین میشود و پرده هستی از آن رنگ میگیرد. « قسمتی از کتاب مورد علاقه من
اصل اسلام بر ساده گیری هست چه ازدواج چه خدای نکرده وفات و کفن و دفن ولی رسوم باستانی ایرانی هندی که منشا مشترک دارند بر سخت گیری هستند برای همین جایی گفته شده جاهلیت قدیم این اقوام از جاهلیت اعراب هم بیشتره
آره همسایمون۸ تا بچه هستنهمه زود ازدواج کردن همه هم از بین خودشون فامیلیآخه سخت نمیگیرن.. دنبال جشن ...
اره الان میگن باید خودمون پیدا کنیم یه ۷ ۸ ۱۰ سالی باهم دوست باشیم اگر خوشمون اومد اگر نه کنسله
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!