بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید مسخره به نظر بیاد،من یکیو تا سرحد مرگ دوس دارم،بعد مدت ها یه پیج زدم به اسم خودم بهش ریکوست دادم،یازده ساعت گذشت درخواستمو قبول نکرده بود خودش درخواست داد منم قبول کردم،روز بعد استوری گذاشتم عکس خودم،یازده صبح استوریمو دید یازده و چهل دقیقه درخواستممم قبول کرد،،،اما دیشب ساعت دو هم انفالوم کرده هم نمیذاره دنبالش کنم
نه تو آسمون نه رو زمینیم انگار که خوابیم کابوس میبینیم
مسیح فرمود حقیقتی که در تاریکی از گفتنش ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد وایمانی که کنج خلوت خانه ها آموختید بر پشت بامها فریاد خواهند زد.این جمله تمام ایمان من است امیدوارم با هرکه هستی حال دلت خوب باشدتمام پایان من تمام آغاز تو باد گنجینه من خانه دلت خالی شد وبه آرزوت رسیدی امیدم تمامم وگل من هرجا که هستی خوش باشی .سنسیز اولماز نیلوفر
اخه برای چی باید چنین حرکتی بزنه،من دیدم ۵۶۷درخواست از دخترا داره که نه قبول کرده نه فالوشون کرده،اصلا دختر رو نمیپذیره،نمیدونی چقد خوشحال بودم،ققط گریم م میا