cbhr مدیر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 1425 عنوان پارتنرم | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 40 پست خیلی با ادبه سه سال باهمیم همش جملات جمع میگه مثلا صبحتون بخیر ،بیایید پایین و.. تاحالا ندیدم فش بده وقتی پیشمه مثلا تصادفی کنه یا چیزی یا عصبی بشه ولی پیش رفقاش نمیدونم من چند بار سوتی دادم فش دادم 🥲😂به نظرتون عادیه؟؟ امروز | 02:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cbhr مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 1425 😂😂😂وای خوب نیس یکم ایم رفتارش باید ب فکر درست کردنش باشه پسر خوبی بمظر میاد جلوی من اینجوریههه تو سرکار همکارش دیر بیاد عصبی میشه فش نمیدونمبده یا نه بهش خیلی توکارش جدی و خشنه🤣😂
cbhr مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 1425 وای منم جدیدا از بس چرت و پرت میگم و فحش میدم حس میکنم عادی شده براش😂😂 وای یک بار گفتمچرت پرت تا الان میگفت چرت پرت چرت پرت تازگیا یادش رفته😂🤣
صدای_نشنیده عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 131 وای یک بار گفتمچرت پرت تا الان میگفت چرت پرت چرت پرت تازگیا یادش رفته😂🤣 من به زبون خودمون یبار وسط بحث گفتم کاری نکن بیام از وسط خیابون تا دم در خونتون کِرِت بدم(روی آسفالت بکشمت)همین که چیزی میشه میگه آماده باشم کرم بدی جنگی؟😭😂 مانی بیا،مانی تونه قرآن بیا🙂❤️🩹
the_hotey_____ladyyy عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 590 جلوی من اینجوریههه تو سرکار همکارش دیر بیاد عصبی میشه فش نمیدونمبده یا نه بهش خیلی توکارش جدی و خشنه ... 😂😂😂وای سفیده حس میکنم لاغرنسبتا
the_hotey_____ladyyy عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 590 وای یک بار گفتمچرت پرت تا الان میگفت چرت پرت چرت پرت تازگیا یادش رفته😂🤣 😂😂😂عجب رلی داری فیلمی واسه خودشه
cbhr مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 1425 من به زبون خودمون یبار وسط بحث گفتم کاری نکن بیام از وسط خیابون تا دم در خونتون کِرِت بدم(روی آسفالت ... 🤣🤣😂😂
cbhr مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 1425 😂😂😂وای سفیده حس میکنم لاغرنسبتا نه لاغر هست چربی بدنش کمه خیلی کمه شکم نداره قبلنا بدنسازی میرفت سیس پکداشت ولی بخاطر شرایط گذاشته کنار شکمش تخت یکم رنگپوستش سبزه است رنگ کارامل اون مایه ها😃
عروسک_برفی عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 191 یک بار گفت رسیدیم تو خابگاه بودم دوستم دید گفت مگه چند نفر اومدن دنبالت😐😂 😂