2821
2789
به نظرتون چرا مردم این قدر تجملی شدن ؟چرا حسود شدن چرا تا یکی مراسم میگیره ازش ایراد میگیرن لباسش ای ...

چون نميتونن ساكت بمونن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظرتون چرا مردم این قدر تجملی شدن ؟چرا حسود شدن چرا تا یکی مراسم میگیره ازش ایراد میگیرن لباسش ای ...

چون چشم دیدن موفقیت دیگران رو ندارن :/ چون فقط میخوان خودشون بالا باشن  نمیتونن ببینن دیگران از اونا سر ترن چون ایران دیگه شده کلاس گذاشتن و پز دادن و لایک جمع کردن.مردم نردبان اونا باشن واسه بالا رفتن. چون مردم دیگه رحم ندارن فقط فیلم میگیرن یا لایک می کنن مشکلات رو. البته کار دیگه ای جز پز دادن یا ایراد گرفتن ندارن عزیزم.اینا هم همه گیر شده مثل ویروس.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

چون اکثر مردم ما فقط خودشونو قبول دارن و فک میکنن همه چی بلدن همه چی تموم نمیخوان اگه یکی یه کاری کرده بگن چه قدر قشنگ چه خوب میان منفیا شو بزرگ میکنن چون مردم ما فقط شعار میدن کم پیش میاد کسی به عقیده و نظرش عمل کنه مثلا چند وقت پیش یه نفر راجبه کالا ایرانی حرف میزد و ساده گرفتن مراسم ولی به عمل  که رسید به حرفش پایبند نبود همش فکر این بود مردم چی میگن

اگر هر کس برا خودش زندگی کنه دیگه چشم و هم چشمی وجود نمیاد اگر هر کس خودشو و زندگی شو همونطور که هست بپذیره مشکل حل میشه 

بله درستع اما تو ایران اجرا شدنی نیست

اجرا شدنی هست اگر هر کدوم از ما مخصوصا نسل جدید این اشتباهات جا افتاده رو فهمیدیم و دنبال روش درستش رفتیم و یادگرفتیم اونو پیاده کنیم تمرین کنیم به نسل بعدی منتقل کنیم این رفتارا کمرنگ میشه 

همونطور که تا یه چیز جدید میاد انقد تبلیغ میشه که همه ازش تقلید میکنن و برا همه میشه کلاس میشه مد این رفتار ام باید از مد بیفته

تا حالا برخورد داشتی با همچین آدمی؟

هر روز برخورد داریم جانم. به دور رو برت نگا کن حداقل یه مورد میبینی. دارو و درمان هم نداره. تا وقتی همه میخوان واسه بقیه و کلاس گذاشتن، لایک و فالووور جمع کردن زندگی کنن همینه

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

یک استاد روان شناسی داشتیم میگفت مردم ما چون رفاه ندارن هرچی ک خواستن نبوده تفریح ندارن تنها راهی که میتونن خودشون رو نشون بدن و ابراز کنن همین تجمل گرایی 

ک هنینم نوعی گول زدن خودشونه 

البته یکی از دلایلشه ها