امن_شما مدیر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 10793 عنوان در چه حالین 🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 137 پست حرف بزنیم چه خبرا صلوات برای ظهور آقا (عج) و حاجت رواییم✨🤍 دیروز | 01:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7548 آفرین دختر عاقل 👌 ممنونم که حرفامو شنیدی نیازداشتم برا یک نفر تعریف کنم (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 5968 نه دیگه ایشالا مرداد عقد میکنم دیگههه الان فقط دورم قلبم آتیش میگیره واییی مبارک باشهههه😍🧸نه منظورم اینه بعدا بقیه بخوان هوای شما که متاهلی رو داشته باشن گفتم کمهای خوداااا عب نداره اتفاقا وقتی بهم برسید دیگه بعد این دوری شیرین ترهبه پای هم پیر شید ✨🦋 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
baraaaana عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 1166 دعوامون شد خیلی شدید همه حرفی بهم زد بعد ازم معذرت خواهی کرد ولی خب حرفاش رو یادم نمی رفت من بهش گفت ... امیدوارم هر جه زودتر قلبت آروم بکیره عزیزم و بهترین ها در نسیر زندگی برات محقق بشه... نگران نباش این روزها هم میگذره و گرد زمان درد رو کمرنگ می کنه💝
پسر_نینی_سایتی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1205 واییی مبارک باشهههه😍🧸نه منظورم اینه بعدا بقیه بخوان هوای شما که متاهلی رو داشته باشن گفتم کمهای خو ... نه بابا خوبی اینجوری به آدم برنگرده یه جور دیگه برمیگرده میدونی من چقدر خون دل خوردم ؟ وای خدا 21 سالم بود از باباش خواستگاریش کردم 🤣🤣 هعییی چه زود گذشت دیگه اینترنی بودیم که باباش منو بهتر شناخت اوکی داد مرسیییییی کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
امن_شما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 10793 ممنونم که حرفامو شنیدی نیازداشتم برا یک نفر تعریف کنم قربونت برم امیدوارم زندگیت بر وفق مرادت پیش بره و هیچوقت غم نبینی دیگه خوشحالم که آروم تر شدی کاری نکردم عزیزم راستی از اشناییت هم خوشبختم 🌹 صلوات برای ظهور آقا (عج) و حاجت رواییم✨🤍
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7548 امیدوارم هر جه زودتر قلبت آروم بکیره عزیزم و بهترین ها در نسیر زندگی برات محقق بشه... نگران نباش این ... ممنونم خیلی مهربونی خوندن حرفات حالم رو بهتر کرد و آروم ترم کرد بدون اینکه منو بشناسی و بهم نیاز داشته باشی بهم حرفایی امیدوار کننده زدی امیدوارم به جا به نفر همینطوری آرومت کنه (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7548 قربونت برم امیدوارم زندگیت بر وفق مرادت پیش بره و هیچوقت غم نبینی دیگه خوشحالم که آروم تر شدی کاری ن ... منم خوشحال شدم امن عزیز ❤️ (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 5968 نه بابا خوبی اینجوری به آدم برنگرده یه جور دیگه برمیگرده میدونی من چقدر خون دل خوردم ؟ وای خدا 21 سا ... هومم صد در صد👌🏻۲۱ سال؟! خواستگاری؟!!! خیلی بچه بودی ولی😂😐خوبع خاطرات باحالی میشه ✨منم ذوق کردم براتونپس عشق و عاشقی همچین آسونم پیش نرفت😂 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2628 اعصابم بی نهایت خورده طلا ۱۷ تومن بود نخریدم الان شده بالای ۱۹ فردا خدا عالم یکی میگه جمعه میاد ۱۶ تومن یکی میگه هیچی نمیشه میره بالای ۲۲
پسر_نینی_سایتی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1205 هومم صد در صد👌🏻۲۱ سال؟! خواستگاری؟!!! خیلی بچه بودی ولی😂😐خوبع خاطرات باحالی میشه ✨منم ذوق کردم ب ... ببین سینه سپر رفتم گفتم استاد ببخشید عرضی داشتم گفتش بگو عجله دارم گفتم من از دخترتون خوشم اومده 🤣🤣🤣 انقد خندیددد منم کپ کرده بودم رسما 😂😂 بعد گفت دهنت بوی شیر میده و خلاصه شستمون پهنمون کرد ( با دخترش دوست بودم خودش نمیدونست) آره خلاصه بعد چندسال هم اتفاقی همخوابگاهی بابام درومد باباش و هم اتندم بود قبول کرد جر خوردم این هفت سالو کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2628 اخه پس من چکار کنم ؟؟ اگه واقعا جمعه بیاد پایین چی ؟؟ سکته رو میزنم
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 5968 نه بابا خوبی اینجوری به آدم برنگرده یه جور دیگه برمیگرده میدونی من چقدر خون دل خوردم ؟ وای خدا 21 سا ... ولی قبول کن بچه پرو بودی😂🤣🤣🤣خوبه پدر زن باحالی داری خوشمان آمد دیگه همه چی دست در دست هم داد تا بهم برسید ولی😂🤌🏻🦋روی اون پیامت ریپ نمیشد🫠 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
آنشرلی_نصف_جهان عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 496 اخه پس من چکار کنم ؟؟ اگه واقعا جمعه بیاد پایین چی ؟؟ سکته رو میزنم چی جمعه بیاد پایین؟ دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
پسر_نینی_سایتی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1205 ولی قبول کن بچه پرو بودی😂🤣🤣🤣خوبه پدر زن باحالی داری خوشمان آمد دیگه همه چی دست در دست هم داد تا ... بشدتتت ، رفته رفته آروم تر شدم و این خوبه پدرزنمون که بابا اهل دله دقیقا ، خداروشکر من که راضیم از زندگیم ایشالا شماهاهم برسین که رسیدن قشنگه کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2628 چی جمعه بیاد پایین؟ بالاتر نوشتم قیمت طلا دیروز ۱۷ و ۵۰۰ بود نخریدم الان شده بالای ۱۹