2777
2789

از فردا صبح میتونی خرید کنی انقد موادغذایی گرون شده امروز رفتم مغازه پروتئینی سس مایونز یه کیلویی شده ۱میلیون منم رفتم فروشگاه قیمت قبل داشت دوتا خریدم.مواد شوینده ۵۰درصد گرون شد نزدیک عید هست همه احتیاج دارن ریکا۴لیتری پریل قیمت جدیدش ۶۰۰وخورده ای دست ب هیچی نمیشه زد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون یکی را هنوزم خرید نکردمگفتم جمع بشه و اسفندماه هم جمع بشه کلا واسه عید خرید کنم

تو این شرایط خرید کن بره خیالت راحته حداقل اتفاقی پیش بیاد نمی سوزه

البته اگر شرایط مالی خوبی داری مهم نیست

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من اون یکی را هنوزم خرید نکردمگفتم جمع بشه و اسفندماه هم جمع بشه کلا واسه عید خرید کنم

اشتباه کردی عزیزم الان خرید میکردی میذاشتی برا عیدت چون تا بیاد عید بشه با سه ماه کالابرگ ات ک جمع کردی روهم میشه اندازه ی ماه خرید کرد انقد جنس ها گرون شده

آره بخدا اشتباه کردم تخمه و بادام و انواع دستمال میخواستم که اونم گرون میشه

خب برو بخر تا دیر نشده من رفتم ی ریکا بگیرم توی فروشگاه از بس داشتن قیمتا جدید و میگفتن ۳میلیون ونیم مواد شوینده خریدم اومدم بیرون با اینکه قبلا باز با ۳.۴م کلی چیز میخریدم و مواد غذایی الان خلاصه شد تو دوتا مایع لباسشویی و تاید و پودر ماشین ظرفشویی و جوهر نمک

فروشنده میگفت پودر لباسشویی ک ۴۰۰وخورده ای بود و الان ۱۲۰۰برام نمیارن .هر کی هر قیمتی دوست داره میفر ...

دقیقا ۴ برابر

آره دیگه مردم مجبورن پودر بخرن اونم از خدا بیخبر کارخانه دار

چند برابر میده