بیلیلی مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 26 عنوان خونه موندن😊 | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست سلام، شما هر روز بیرون میرید؟ من کلا آدمی هستم ک دو هفته الی سه هفته یک بار اونم چی بشه برم بیرون. و خیلی بابت این موضوع ناراحتم. احساس میکنم چون بیرون کاری ندارم نباید برم. دیروز | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مساوی عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 310 کجاها میری بچه ها رو میرسونم مدرسه .نون داغ میخرم .برمیگردم .بعد اگر خریدی باشه میرم انجام میدم .میرم دنبال بچه ها .کارهای اداری و...
نوشین_بانو_ عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 814 منم مثل تو ام تا کاری نباشه بیرون نمیرم گاهی از ماه هم میگذره عاشقتم خداجان♥- ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمیداند که خدا او را میبيند؟» سوره علق آيه 14
مساوی عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 310 واقعا برای منم سوال شد کجاها میری مثلا؟ خیلی خوبه اینطوری گفتم.من مسئول خرید و بچه هام و کار های اداری .برای همین بیرونم ...پنج شنبه جمعه ها هم اگر نریم خونه مامانم .با بچه ها میریم کتابخونه یه روز .روز بعد میریم پارک پیک نیک
بیلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 26 شاید باورتون نشه. وقتی میرم بیرون احساس میکنم همه دارن منو میبینن و من زیر نظرم که یه وقتی سوتی ندم😐 از بس موندم خونه مهم تاب برداشته
بیلیلی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 26 گفتم.من مسئول خرید و بچه هام و کار های اداری .برای همین بیرونم ...پنج شنبه جمعه ها هم اگر نریم خونه ... عالیه عزیزم.