2777
2789
عنوان

شروع ثبت نام ختم ذکر یونسیه: دعایی که حضرت یونس را از دل ماهی نجات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4900 بازدید | 416 پست
فقط لیست کامل‌کجاست؟و از کی شرو میکنیم.وچقد‌وقت هست درطول روز؟

عزیز دلم فعلا 30 نفر ثبت نام کردن و هنوز تکمیل نشده و من از همه افرادی که شرکت کردن میخوام که بعد از تعیین روز شروع بیان و اینجا اطلاع بدن که از طمان شروع مطلع شدن تا حضورشون قطعی بشه. ممکن در فاصله ثبت نام منصرف شده باشن

پس لیست را در اخر به صورت اپدیت شده میگذارم که قطعی هست اینجا این لیست تا الان ثبت نامی هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی بیشتر گره میفته. میگم این ذکر خیلی خاص و سنگینه . یه کم بیشتر راجع بهش تحقیق کن. ترجیح میدم یس و ...

نکه گره بیوفته،خدا امتحانت میکنه ببینه از ته دل میگی که خداوندا اگه هر مشکلی به من رسید به خاطره خودم بوده؟واینکه ما ادم های عادی باید بیشتر از اون تعداد مقرر شده هر ذکری رو نگیم.خواهشا سرخود هر ذکری رو نگید اگرم میگید تعداد مطلوبش و از نت سرچ کنید

جواب ابلهان خاموشی است

اگه بعد از ماه رمضان شروع میشه اسم منم بنویسید،،مرسی،،برای شفای خواهرم و پیدا شدن شغل مناسب برای شوهرم تو همین شهری که هستیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نکه گره بیوفته،خدا امتحانت میکنه ببینه از ته دل میگی که خداوندا اگه هر مشکلی به من رسید به خاطره خود ...

یعنی چی گره بیفته! ما دعا میکنیم . خدا حتما کمک میکنه. نیت ادم باید صاف باشه. وگرنه خدا  به یکی دو تا کمتر بیشتر ما نیازی نداره

یعنی چی گره بیفته! ما دعا میکنیم . خدا حتما کمک میکنه. نیت ادم باید صاف باشه. وگرنه خدا  به یکی ...

منم در جواب اون خانم گفتم میخاستم ایشون و راهنمایی کنم خواهشا پستا رو دقیق بخونید،من نگفتم گره میوفته خانم،گفتم خدا امتحان میکنه 

جواب ابلهان خاموشی است

آیت الله بهجت گفتن که ادامه ی این آیه رو همراهش بخونیم بهتره چون این قسمت از آیه رو اساتید عرفان برای باز شدن چشم برزخی به شاگرداشون میدن,کلا ذکر خاص و سنگینی هست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اگه بعد از ماه رمضان شروع میشه اسم منم بنویسید،،مرسی،،برای شفای خواهرم و پیدا شدن شغل مناسب برای شوه ...

انشالله شفا پیدا میکنن انشالله همسرتون هم کار مناسبی پیدا میکنن

ولی احتمالا زمان شروع همین روزهاست