2777
2789

♨️اثر ذکر یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی

🔸یک وقتی در نجف از استادمان آیت الله سيد محمّد كشميرى رحمه الله علیه -كه از اوتاد روزگار بود- درخواست كردم که اسم اعظم را به من بياموزد.

🔸ايشان فرمود: «اگر اسم اعظم را مى‏خواهى، از نام مبارك صاحب الزمان غفلت مكن. اسم اعظم، همان جمله "يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی" است».

🔸خود ایشان نقل می کرد که بارها مشكلات مادّى و به ويژه مشكلات معنوى خود را با استعانت از اين نام مقدّس و ذکر «يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی» بر طرف كرده بود و بنده نيز خود بارها اثر اين نام مبارك را براى رفع مشكلات، به چشم ديده ام.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی

#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

💫 "يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی💫

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای حل شدن مشکلم هر چیزی از دستت بر میاد دعا و صلوات هر سوره ای میتونی بخون انشالله به حق ابوالفضل عباس خدا هر آرزویی داری بهش برسی از اون خدا هر چی میخوای بهت بده الهی آمین 💜💙🤲🏻🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 استاتر منم برات دعا میکنم امیدوارم هر آرزویی داری بهش برسی و به امید خدا خیلی زود به مراد دلت برسی الهی آمین صلوات میفرستم واست انشالله بهترینها نصبیت شه و همیشه خوشحال دل شاد شی

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

برای حل شدن مشکلم هر چیزی از دستت بر میاد دعا و صلوات هر سوره ای میتونی بخون انشالله به حق ابوالفضل ...

سلام عزیزم، خیلی ممنونم از محبت شما🙏🙏الهی شما هم به همه آرزوهاتون برسید.

اسمتون آیداست؟ چشم، منِ کمترین امشب سر سجاده دعاگوتون هستم💚

دعام کنین .... چندتا بنیت حاجترواییم بخونین هرکی پیامو میبینه لطفا.... خیلی مضطرررم

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🙏

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یا فارس الحجاز ادرکنی، یا اباصالح المهدی ادرکنی🙏

سلام عزیزم، خیلی ممنونم از محبت شما🙏🙏الهی شما هم به همه آرزوهاتون برسید. اسمتون آیداست؟ چشم، منِ ک ...

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا میکنم💋🐥

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات میفرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته میدونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه و خیلی زود بهش برسی

اره گلم آیدان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

لطفا با دلهای پاکتون برای منم دعا کنید خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🥺🥺

بروی چشم،بشرط لیاقت🙏💚

لطفا، شما هم منو از دعاهاتون بی نصیب نذارید🙏

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا میکنم💋🐥گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشب ...

فرشته ی مهربون خوش قلب، روی ماهتون میبوسم، دعاهات عجیب به دلم نشست و آرامش خاصی گرفتم.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
از خداوند چیزی برایت میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نگنجد🙏💚

الهی در رشته ای عالی و در دانشگاه و مکانی عالی پذیرفته بشی و باعث سربلندی خانواده ات بشی و آینده ای روشن پیش رو داشته باشی.

تو مفاتیح میگن امشب هم سرنوشت ها رقم میخوره، الهی بهترینها براتون رقم بخوره🌹

فرشته ی مهربون خوش قلب، روی ماهتون میبوسم، دعاهات عجیب به دلم نشست و آرامش خاصی گرفتم.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ...

منم از شما متشکرم گلم نظر لطف تونه انشالله امام زمان هزاران بار بهترینها رو نصیبت کنه یه دنیا لطف کردی ازت ممنونم خیر دو عالم رو ببینی قشنگم ازت خیلی سپاسگزارم تشکر میکنم انشالله که خیرش بهت برسه الهی آمین 🫂💙🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40