2777
2789
عنوان

درک نمیکنم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
تهش مادر بشن،بچشون بزرگ شد،سر خونه زندگیش رفت یا خونه جدا گرفت،مادره رو هم فراموش میکنه موقع پیری هم ...

اره همین ک من تونستم حس مادرانه تجربه کنم و لذت ببرم کافیه.اتفاقا خودم دوس دارم برم خانه سالمندان ک دخترم اذیت نشه.بخای اونطوری فکر کنی همه ی روزی تورو ترک میکنن حتی خانواده خودت پدر مادر برادر

اینا یکیو میخان خرجشون بده عزیزم

وگرنه من که مستقلم اصلا تو فاز ازدواج هم نیستم

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الان دلیل میارن که مادر شدن خوبه و همسر داشتن،نصف دین رو کامل میکنه نمیگن که یکی اصن نه اعصابشو ...

اصلا شرایط ندارن ازدواج کنن میگن موفقیت فقط درس خوندن نیست ازدواجم کنی میتونی درس بخونی اره ترشیده ای تو بابا شاید آدم مورد علاقه مو پیدا نکردم شرایط خانوادگی ندارم با کسی باشم برای همه یه نسخه نپیچن

_آخرین نگاه تو آغاز غم ما بود عزیزآسمونیم🫂🖤

اره همین ک من تونستم حس مادرانه تجربه کنم و لذت ببرم کافیه.اتفاقا خودم دوس دارم برم خانه سالمندان ک ...

شما مادر بودنو دوست داشتین

ولی خیلی زنا هستن برای اینکه دهن مردمو ببندن یک یا دوتا میزائن

بعد تاپیک میزنن چرا به فنا رفتم این جوونیم رفت

حقم نبود همچین زندگی یا مثلا دوست نداشتم بچه و شوهر داشته باشم، دوست داشتم ادامه تحصیل بدم و کارمند یا دبیر بشم،بعد وقتی نظر مخالف مینویسی،سریع تاپیکو میبندن

انتظار نداشته باشن ملت براشون گل و بلبل بنویسن

اصلا شرایط ندارن ازدواج کنن میگن موفقیت فقط درس خوندن نیست ازدواجم کنی میتونی درس بخونی اره ترشیده ا ...

همون

اصلا کلا تراژدی این سایت جالبه

خودشون تاپیک میزنن که آره من حیف شدم

با دوتا سه تا بچه چ گلی به سرم بزنم شوهرم گند اخلاقه

یا آسی ام از دست خانواده شوهرمو تحقیرهای شوهرم...

بعد تحمل شنیدن انتقاد رو ندارن کاسه داغ تر از آش میشن

توقع دارن بگیم: حق داری،گناه داشتی

خب عقل داشتی اصلا بچه نمیاوردی و ازدواج نمیکردی

زن تو خودتم اضافی بودی برای چی طفل معصوم پس انداختی که اونم مثل تو زجر بکشه

اینا یکیو میخان خرجشون بده عزیزم وگرنه من که مستقلم اصلا تو فاز ازدواج هم نیستم

پس نیان به مسقلا انتقاد کنن

حداقل آدمای مجرد هرچقدر هم تنها و بی کس باشن،ازمتاهلایی که مدام فضولی میکنن و از زندگیشون مینالن،بهترن

حداقل انقدر شجاع بودن که پای حرفشون وایسن و بخاطر دهن مردم،با کسی سریع ازدواج نکردن

همون اصلا کلا تراژدی این سایت جالبه خودشون تاپیک میزنن که آره من حیف شدم با دوتا سه تا بچه چ گ ...

خب اینجا مینالن بگن بدبختیم شوهرم خرجی نمیده خیانت میکنه اما کافیه درباره ازدواج اونم سن پایین چون اکثرا اینجا ۱۷ ساله هاش شوهر دارن حرفی بزنی میشورن پهنت میکنن من خودم مخالف ازدواج نیستم ولی هر دختری وپسری یه سری باورها داره ولی در کل این ادما درکل راضی از زندگی نیستن

خب اینجا مینالن بگن بدبختیم شوهرم خرجی نمیده خیانت میکنه اما کافیه درباره ازدواج اونم سن پایین چون ا ...

خوبیت نداره این چیزارو بگم

ولی واقعیت اینه همون هفده ساله آیا دووم میاره تو یک عمر زندگی مشترک؟

یا فقط بخاطر این بوده سریع عروس بشه

سنشون که به بیست و هفت هشت رسیده،میان میگن کاش ازدواج نمیکردم مغز خر خوردم

شوهرم پایه نیست که بهم اجازه ادامه تحصیل یا کار کردن رو بده

بعد من ک میام میگم ازدواج دستاورد بزرگ نیست،میریزن سرم که تو حتما از تنهایی زیاد داری دنبال تایید یا جلب توجه برای لایک میگردی:/

بابا من دارم برای دلسوزی خودتون میگم

خوبیت نداره این چیزارو بگم ولی واقعیت اینه همون هفده ساله آیا دووم میاره تو یک عمر زندگی مشترک؟ ی ...

ن ببین عقل وبلوغ فکری یه دختر ۱۷ ساله مثلا به این حزف نیست نمیتونه تصمیم بگیره اره دیدم کسایی رو که ستشون کمه ولی واقعا زندگی میکنن وخوشبختن برعکسش هست ۳۰ سالشه،نمیتونه خوب وبد رو تشخیص بده میگم آدم با آدم فرق داره ازدواج مانع تحصیل نیست شوهرت اگه پایه باشه وبفکر پیشرفتت باشه برات یه سکو میشه