ehsandark_pk مدیر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3091 عنوان سرفه خونی | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 53 پست من گلودرد دارم و سرفه شدید مبکنم ولی خون نمیادراهی هست سرفهم خونی بشه؟؟ مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم 1404/11/14 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100626 اینگه تاحالا تنهایی به جز دکتر سرماخوردگی دکتر دیگه ای نرفته باشم خیلی غیر عادیه؟😑 اینکه با16سال سن عضو سایت زنانه باشی خیلی عادیه؟ مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
ehsandark_pk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3091 داداش منم همسن توعم ،خوشبختانه مامان بابای من میزارن ولی وقتی که خودشون نباشنچی رو بلد نیستی؟آدرس دک ... بقیه کارا اوکیه مشگلی پیش نمیاد ولی به پامان بابام چی بگم؟ مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
ehsandark_pk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3091 اینکه با16سال سن عضو سایت زنانه باشی خیلی عادیه؟ سآیت ۱۰۰ درصد زنونهس؟پس چرا کاربری مرد گزاشتن؟ مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
mobinaaaa1388 عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 699 بقیه کارا اوکیه مشگلی پیش نمیاد ولی به پامان بابام چی بگم؟ اگه قبول نمیکنن که خودت تنها دکتر بری به بهونه رفتن پیش دوستات کلاسی چیزی بردار برو
ehsandark_pk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3091 اگه قبول نمیکنن که خودت تنها دکتر بری به بهونه رفتن پیش دوستات کلاسی چیزی بردار برو باشه حتما سعیم رو میکنم ممنونم از راهنماییت🙏شما میدونین اینگه من میل به از دست دادن خون دارم از چیه؟ مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
mobinaaaa1388 عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 699 باشه حتما سعیم رو میکنم ممنونم از راهنماییت🙏شما میدونین اینگه من میل به از دست دادن خون دارم از چیه ... خواهش میکنمنه والا ،هنوز زیستمون به اون قسمت نرسیده و اطلاعاتم کامل نشده😂حالا یه سر به روانشناس بزن
ehsandark_pk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3091 خواهش میکنمنه والا ،هنوز زیستمون به اون قسمت نرسیده و اطلاعاتم کامل نشده😂حالا یه سر به روانشناس بزن حله مرسیی مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100626 سآیت ۱۰۰ درصد زنونهس؟پس چرا کاربری مرد گزاشتن؟ حالا دیگهگذاشته باشن هم واس زیر20سال کلا ممنوعه مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘