2777
2789
عنوان

چطور دندونای سالمی داشته باشیم ⁉️

242 بازدید | 22 پست

🚫مسواک زدن درست و منظم

حداقل دوبار در روز (صبح و شب) با خمیر دندان حاوی فلوراید.مدت زمان مناسب حدود ۲ دقیقه کامل باشه /حرکت صحیح: از لثه به سمت نوک دندان، نه رفتوبرگشتی افقی؛ چون افقی زدن به لثه آسیب میزند.

🚫نخ دندان هر شب،مسواک فقط ۶۰٪ از جرم و باقیمانده غذا را پاک میکنه نخ دندان بقیه را از بین میبره.

اگر تازه شروع میکنی و لثهات خونریزی میکند، نگران نباش طبیعی است و با چند روز استفاده منظم خوب میشه.

🚫دهانشویه یا آب نمک

دهانشویه فلورایددار یا کلرهگزیدین (فقط با تجویز دندانپزشک) برای کاهش باکتریها.آب ولرم با نمک طبیعی هم ضدالتهاب طبیعی و خانگیه

🚫کنترل رژیم غذایی

قند، نوشابه و خوراکیهای چسبنده (مثل تافی و کلوچه) دشمن مینای دندونه .برعکس، مصرف میوههای سفت مثل سیب و هویج خام کمک میکند جرم طبیعی پاک شود.

نوشیدن آب زیاد باعث میشود بزاق دهان کار پاککنندگیاش را بهتر انجام بده

🚫پرهیز از سیگار و قهوه زیاد

سیگار و حتی مصرف زیاد چای و قهوه باعث تغییر رنگ دندان، آسیب لثه و بوی بد دهان بشه

🚫جرمگیری و چکاپ منظم

هر ۶ ماه تا یکسال یکبار دندانپزشک را ببین حتی اگر هیچ درد یا مشکلی نداری خیلی از پوسیدگیها تا مراحل پیشرفته بدون درد هستند.....

🚫بعد از هر بار غذا خوردن فوراً مسواک نزن بگذار ۱۵ دقیقه بگذره تا اسید دهان متعادل بشه

#ارزو

#دندانپزشکی

-Dental student🩵تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاً دانشجوی دندانپزشکی هستید؟اگر بله یه سوال داشتم راجع به دندون

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

هووف تازه دیروز رفتم عکس گرفتم دندون عقلام زده دندونامو خراب کرده😐

علائم خاصی داشتید؟از کجا متوجه بشم بقیه دندونا را خراب می کنه یا نهه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

میتونم بپرسم ترم چندین؟

ترم ۸

دیگه بیشتر با بیمار سر و کار داریم و کار عملی انجام میدیم

امروز تو درمانگاه پنج بیمار دیدم

عصرم مطب کار میکنم البته زیر نظر دندونپزشکی دیگه

علائم خاصی داشتید؟از کجا متوجه بشم بقیه دندونا را خراب می کنه یا نهه

ن علائمی نداشتم من چند تا دندون خراب دارم دوتاش تقریبا جلوئه،دندونای عقبمم خراب شده بود،بعد عکسوفرستادم برا هوش مصنوعی گف دندونای عقلت باعث شدن دندونای اسیابت خراب بشن کج درومدن فشار اوردن به فک پایینم خراب شدن،هم فکبالا هم فک پایین باید برم دندون عقلامو بکشم

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

هووف تازه دیروز رفتم عکس گرفتم دندون عقلام زده دندونامو خراب کرده😐

متاسفانه دندون عقل ترتیب دندونات رو بهم میزند بهتره تا در اومد بکشیم

ترم ۸دیگه بیشتر با بیمار سر و کار داریم و کار عملی انجام میدیمامروز تو درمانگاه پنج بیمار دیدم عصرم ...

عزیزم دندون عقلی که کامل دراومده رو میشه پر کرد ...من دندون اسیابمو کشیدم و دندون عقلم کامل دراومده ولی سیاه شده ...میرم بیمه میگه بکشش ...پر نمی کنه

من خیلی دندون خراب دارم ....به عصب مرسیده پول ندارم درستشون کنم ....بشکنه برم بکشم

منم دارم ولی سالمم دارم ،با خودم میگم همه رو برم بکشم ایمپلنت کنم😂

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.