2777
2789
عنوان

این چندمین عیده

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا دل و دماغ ندارم اما محکومیم به زندگی

کدوم زندگی زندگیم نزاشتن برامون

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

دیگه کسی ک میخاد رژیمشو شروع کنه بهانه ای نداره.هم اول هفته اس هم اول ماه هم اول سال هم اول فصل 😅😅

icon رژیما برای اینور ساله اونور میریم تو استراحت

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

کی حوصله دارههمه عزادار

اره واقعا من از خونه بیرون نمیرم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

مرسی ولی هر شش سالش توی مطب های ناباروری پیر شدم هنوزم نتونستم بچه خودم بغل بگیرم😔

icon عزیزدلمم

ناامید نشو درست میشه انشالله امسال یه نی نی عسل خدا بهت میدهicon

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

من زیاد اهل روزه نیستم ولی خب به سلامتی

من فکرمیکنم امسال سال خوبی روپیش روداریم هم سال اسبه هم بایه عیدخیلی مهم شروع میشه اونم شنبه میگن اول هفته واول ماه اول سالتو هرجورشروع کنی تاآخرهمونجوری میشه انشالله تاآخرسال ۱۴۰۵همه توخوشی غرق باشن