2777
2789
الان داری این میگی، اما خار بره تو دستشون دلت میگیرهان شاءالله مشکلات بین اتون به زودی و خوشی حل بشه

چی میگی خانم ..خار بره دستشون.یک محله رو شیرینی میدم...خالم داره مامانمو به کشتن میده.زن داییمم همین.طور.چرا خار بره دستشون ناراحت شم.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان داری این میگی، اما خار بره تو دستشون دلت میگیرهان شاءالله مشکلات بین اتون به زودی و خوشی حل بشه

هردوشون دعانویسن از نوع شیطانی بدبخت کردن جوونای فامیلو.۵۰تا نوه مجرد موندن.دهه۶۰ به خاطر همین زن دایی.رحم نمیکنه.خودشم میگه میگه هاااااا

حالا بوی عید میاد یا نمیاد چرا آدمی که امروز شاید دلش یکمی خوشه یه تاپیک انرژی مثبت زده گند میزنید توش؟مخالفی رد شو نخون نظر نده واسه شما بوی خون میده باشه ولی واسه ایشون بوی عید میده،حالا انقدر بگید تا بگه چه غلطی کردم حس خوبمو به اشتراک گذاشتم،همه ما از احوالات جامعه آگاهیم ولی مسئول دل و حس و حال کسی نیستیم که حال خوبشو خراب کنیم،بس کنید دیگه همه جا هستید حتی طرف میپرسه ناهار چی دارید یه عده ای میگن مگه دل و دماغ غذا درست کردنم هست جامعه بو غم میده،نه طرف کوفت میخوره چون یه سری اتفاقات ناخوشایند افتاده

بلندترین فریاد من سکوت من است...
هردوشون دعانویسن از نوع شیطانی بدبخت کردن جوونای فامیلو.۵۰تا نوه مجرد موندن.دهه۶۰ به خاطر همین زن دا ...

چه عاقبت بدی خواهد داشت، از پای بچهاش درمیادها

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ببین بحث اون قضیه هست بحث بی پولی هم هست ..خوب اگر توجه کنی ایران ۹۰ میلیون جمعیت داره ...حدااقل ک ۵ ...

صف خرید طلافروشیا ادم فضایی بودن پس ..پس کی داره طلا میخره اینارو نمیبینن..همین حا چقدر تاپیک خرید طلا میزنن

جوابش رو نده عزیزم من سعی میکنم کامنت منفی رو نادیده بگیرم ما نمیتونیم کاری کنیم همه ادم ها باب میلم ...

اخه دیگه خستمون کردن همه کاری همه تفریحی می کنن میان مجازی حال مردمو خراب می کنن