2777
2789
اینارو از بچگی یادشون دادن خواهر مشکل منوتو نیس که

از بس دیده

اصن من رفتم تو خانوادشون همینجور موندم انقد که سرد و بی روح بودن

یعینی من سه سال عروسشونم هر هفته ام اونجا بودم تا چندماه پیش که قهر کردم ببین این باباش تو صورت شوهرمو برادرشوهرم نگا نمیکرد شامشو میخورد میرفت اتاقش شوهرم میرفت اونیکی اتاق برادرشوهرم میرفت بیرون مادرشوهرم تنها حق نداشت صدای تلوزیون دراره💔😐بعد اینور خانواده ما بگو بخند اهنگ میذاریم میرقصیم بازی میکنیم خانوادگی عشق میکنیم

من میگم نصفع مشکلاتم بخاطر عقده ای بودنه شوهرمه

حاله روحیم خوب نیس لطفا با مهربانی باهام برخورد کنید❤️🩹

مشهد یکی میشناسم خیلی خوبه تلفنی هم نوبت میده خودم میرم جاش از اونایی بودم که اعتقاد نداشتم اصن به ت ...

چیا بهم میگین؟مجبورم موضوع رو براش باز کنم یا فقط از احساساتم حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب مادرتم حق داره اینجا کسی طلاق میگیره دیگه نمیتونه راحت زندگی کنه از هر رفتارش حرف درمیارن

حق نداشت زندگیه منو خراب کنه

امشب انقد حالم ازش بد بود که تو دلم میگفتم چجور تونستی با زندگیه من همچین کاری بکنی چجور تونستی دخترتو با دستای خودت بدبخت بکنی

حاله روحیم خوب نیس لطفا با مهربانی باهام برخورد کنید❤️🩹

بداخلاق میشن ،ایراد گیر ،مدام خیلی خیلی الکی تو خونه بحث درست میکنن ملاحظه بچه و اینام نمیکننن ..مدام بحث درست میکنه میره از خونه بیرون وقتی ام شب بیاد باز پرو و بداخلاق و ایراد گیر مدام غر میزنه و ایراد میگیره کاری میکنه وقتی تایم اومدن دل آشوبه و استرس داشته باشی .گوشیش که رمز میذاره اعتراض کنی میگه نمیخوام سر ار حساب کتابام در بیاری ..گوشی دستشویی همه جا دنبالش ...همیشه سعی میکنه تو رو تو همه چیز مقصر بدونه

از بس دیدهاصن من رفتم تو خانوادشون همینجور موندم انقد که سرد و بی روح بودنیعینی من سه سال عروسشونم ه ...

منم همین مشکلاتو دارم خونه بابام شاد و شنگول بودم الان گیر یه جماعت دیوونه افتادم

چیا بهم میگین؟مجبورم موضوع رو براش باز کنم یا فقط از احساساتم حرف بزنم

خودش به حرفت میاره اگر جایی لازم باشه سوال میپرسه که بگی اگر نه هرچی خودت توضیح بدید و راهنمایی بخوای

بداخلاق میشن ،ایراد گیر ،مدام خیلی خیلی الکی تو خونه بحث درست میکنن ملاحظه بچه و اینام نمیکننن ..مدا ...

🤣🤣🤣اینا که رفتارای عادی مردای ایرانیه فک کنم همشون خیانتکارن