2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 32 پست
من پارسال کنکوری بودم در رابطه با اینکه یادت میره باید تمرین و تکرار کنی و از روزی ۲ ساعت شروع کنی چ ...

مثلا یه مطلب رو چند باز باید بخونم تا یادم بمونه ؟

سه چهار بار میخونم ده دقیقه بعد یادم میره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خیلی سختهخواهر من که محصل هست شاگرد زرنگی هم بود به نسبت سال اول قبول نشد نمیگم نمیشه برای شما ...

خیلی سخته واقعا هیچ امیدی ندارم

واسه همین دنبال راه میانبرم

اگه مشاور کنکور داریم اینجا راهنماییم کنه

خیلی سخته واقعا هیچ امیدی ندارمواسه همین دنبال راه میانبرماگه مشاور کنکور داریم اینجا راهنماییم کنه

به نظرم چهار سال برو آموزش ابتدایی با علوم تربیتی بدون کنکور بخون

آزمون ماده ۲۸ شرکت کن و معلم رسمی شو

بهترین راه

مثلا یه مطلب رو چند باز باید بخونم تا یادم بمونه ؟سه چهار بار میخونم ده دقیقه بعد یادم میره

تموم تمرکزتون رو بذارید روی همون مطلب و بخونیدش بعد تست بزنید و سعی کنید توی ذهنتون مرور کنید

و اینکه مطالب رو واو به واو حفظ میکنین؟

به نظرم چهار سال برو آموزش ابتدایی با علوم تربیتی بدون کنکور بخون آزمون ماده ۲۸ شرکت کن و معلم رسمی ...

عزمزم ماده ۲۸ تا چهار سال دیگه شاید برداشته بشه چون چند ساله دارن نیرو زیاد میگرن از طریق کنکور فرهنگیان

چرا رد شد؟ پرستاری دولتی؟ پرستاری دولتی خیلی بهتر از معلمیه

چون که ازش سوال مذهبی پرسیده بودند یه چیز پرت جواب داده بود گفته بود هرکسی عقایدی داره😄

پرستاری دولتی میشد ولی شهر خودمون رفت آزاد

آره ولی کارش سخته

علاقه میخواد

معلمی خانومانه تره البته با حقوق خیلی کم الان رسمی فک کنم خیلی بگیره ۱۳ـ۱۴

عزمزم ماده ۲۸ تا چهار سال دیگه شاید برداشته بشه چون چند ساله دارن نیرو زیاد میگرن از طریق کنکور فرهن ...

فک نمیکنم ولی خب راس میگی اینم ریسکه

دیپلم داری گلم؟؟

زود ازدواج کردی نتونستی لیسانس بگیری؟

به نظرم ناامید نشو شروع کن واسه کنکور ۱۴۰۶ بخون

حتی اون موقع میتونی قبول شی

تموم تمرکزتون رو بذارید روی همون مطلب و بخونیدش بعد تست بزنید و سعی کنید توی ذهنتون مرور کنیدو اینکه ...

ببیند از یه مطلب سه خطی فقط چنتا کلمه یادم میمونه که اونم نمیتونم جمع بندی کنم

به خدا من شاگرد اول کلاس بودم موقع مدرسه نمیدونم الان چرا اینطوری شدم

ببیند از یه مطلب سه خطی فقط چنتا کلمه یادم میمونه که اونم نمیتونم جمع بندی کنمبه خدا من شاگرد اول کل ...

چون از ذهن کار نکشیدین تنبل شده فقط ناامید نشین و باز تکرار کنین زمان بیشتری بذارین با تمرین درست میشه

[QUOTE=409804492]فک نمیکنم ولی خب راس میگی اینم ریسکه دیپلم داری گلم؟؟ زود ازدواج کردی نتونستی لیسانس بگیری؟ به ن ...[/QUOTE

من بخوام داستان زندگیم رو تعریف کنم خیلی طولانیه پانزده سالم نشده بود که عروسی کردم دبیرستان رو بعد عروسی با هزار مکافات خوندم

[QUOTE=409804492]فک نمیکنم ولی خب راس میگی اینم ریسکه دیپلم داری گلم؟؟ زود ازدواج کردی نتونستی لیسان ...

عزیزدلم بذار برات یه داستان تعریف کنم که ناامید نشی

اصلا دیر نیس

اینجوری فکر نکن

دخترعموی من درسش خیلی خوب بود توی ۱۶ سالگی به اصرار خانوادش ازدواج کرد نتونست درس بخونه چون با شوهرش اختلاف داشت

ببین باورت نمیشه رفت خونه ی شوهرش همه چی گذاشت کنار درس خوند مامایی قبول شد

از شوهرشم جداشد وقتی مستقل شد

الان خیلی موفقه و زندگی خوبی داره با یه آقای دکتری هم آشنا شده قراره ازدواج کنن