2777
2789
عنوان

ترک نماز

117 بازدید | 17 پست

قبلا یبار که مریض شدم، شیمی درمانی رفتم، نماز رو ترک کردم با خدا قهر کردم،، الانم این اتفاقا رو دیدم،، دیگه به هیچ چیزی اعتقاد ندارم،، از همچی بیزار شدم،، نمیتونم نماز بخونم چون اصلا آرومم نمیکنه،، احساس میکنم از سره عادت نماز میخوندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمی درمانی برای چی ؟ ولی نمازت و بخون خدا مهربون ، حالا حالت خوب هست ؟

❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری

منم همیشه نمازمو میخوندم بعد تو این دو سال اخیر کلی اتفاق تلخ برام افتاد ک هنوزم دردشون ولم نمیکنه

حس کردم خدا منو نمیبینه اصلن صدامو نمیشنوه منم نمازو ترک کردم ولی در کل میدونم کار درستی نیس

اشکال نداره از سر عادت هم میخوندی خوب بوده

ولی اره با توجه نماز بخونی بهاره

در مورد مریضی هم فرد یادم بنداز بعدا نظر میدم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

وقتی شیمی درمانی کردی... الان حالت خوبه نه؟

اره بظاهر خوبم،، ولی وقتی اون دوره ی تلخ رو گذروندم گفتم چرا من،، از من بدبخت تر نبود،، کلا همه ی اعتقاداتم رو از دست دادم

اره بظاهر خوبم،، ولی وقتی اون دوره ی تلخ رو گذروندم گفتم چرا من،، از من بدبخت تر نبود،، کلا همه ی اع ...

عزیزم من درده تو رو نکشیدم هرکز حق قضاوتم ندارم

اما همون خدا دقتی تو ولش کردی و نماز نخوندی و قهر بودی باهاش نجاتت داد و الان سالمی

میدونی چند نفر مریضی و محتاج دعا که خوب بشن

بازم میگم من حق ندارم دردی که نوشیدم و قضاوت کنم

فقط بدون خدا دوست داره

زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است

اشکال نداره از سر عادت هم میخوندی خوب بوده ولی اره با توجه نماز بخونی بهاره در مورد مریضی هم فرد یاد ...

بخونیم که چی بشه،، اصلا بنظرم این دین رو بما تحمیل کردن،، من دیگه به خیلی از چیزاش اعتقاد ندارم

بخونیم که چی بشه،، اصلا بنظرم این دین رو بما تحمیل کردن،، من دیگه به خیلی از چیزاش اعتقاد ندارم

دین رو باید با تحقیق قبول کنی

شما تحقیق کن بعدش در مورد نماز صحبت میکنم

فعلا شب خوش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

عزیزم من درده تو رو نکشیدم هرکز حق قضاوتم ندارماما همون خدا دقتی تو ولش کردی و نماز نخوندی و قهر بود ...

نه بابا کجا سالمم،، هر روز فکره اینکه این سرطان ممکنه از کدوم قسمت بدنت سردربیاره، دیوونت میکنه، سرطان بیماری جسم نیست بیماری روح وروانه

نه بابا کجا سالمم،، هر روز فکره اینکه این سرطان ممکنه از کدوم قسمت بدنت سردربیاره، دیوونت میکنه، سرط ...

عزیزم ایشالله امام حسین خودش شفا بده تو رو ایشاله بخ حق همین شبا و تولدت امام زمان خودش بیماریت و شفا بده

زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است