2777
2789
عنوان

سواللل

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش اخه میدونن با من صحبت میکنههواقعا کاشکی میتونستی راهنماییم کنی بدونم چرا انقدرر حالش بدهو چر ...

من وقتی این حرفا رو میزدم شرایطم فرق میکرد چون من ناامید شده بودن از رضایت خانواده ام اون هم داشت با من عذاب میکشید و نمیخواستم اذیتش کنم و خب یه دلیل دیگه اش این بود که اون قصدش ازدواج بود ولی من کلا آماده نبودم و اصلا نمیتونم ازدواج کنم و استرس های خاص خودم رو دارم داشتم

میدونی من شرایط پارتنر رو نمیدونم که ممکنه چه چیزی آزارش بده خیلی عذر میخوام که میپرسم ولی رابطه داشتید؟

ای بابا ادم میمونه چی بگه

بلره که یه روزی ازش میخوای نه؟ دخترا از خیلی قبل بهش فکر میکنن و اگر آماده اش نباشن سخته براشون شاید داره بهش فکر میکنه ولی خب بازم دارم فکر میکنم چه ربطی داره که هدف ها و علایقش رو کنار بذاره خب

بلره که یه روزی ازش میخوای نه؟ دخترا از خیلی قبل بهش فکر میکنن و اگر آماده اش نباشن سخته براشون شاید ...

نه بابا من اصلا از لحاظ جنسی ادم سردیمicon میل جنسیم خصوصا به اون صفرهه

یه پسر به کسی که دوسش داره اصلا میل جنسی نداره که

من حتی یه بارممم موضوع جنسی نگفتم پیشش

بلره که یه روزی ازش میخوای نه؟ دخترا از خیلی قبل بهش فکر میکنن و اگر آماده اش نباشن سخته براشون شاید ...

اصلا نمیدونم چرا انگار شدیدا افسردس

قبلا مثلا عاشق فوتبال بود

الان چند ماهیه حتی ی بازیم نمیبینه

نه بابا من اصلا از لحاظ جنسی ادم سردیم میل جنسیم خصوصا به اون صفرههیه پسر به کسی که دوسش داره اصلا م ...

یا خدا جدی میگی پس چطور دوسش داری؟ خب نمیشه که باید جذبت کنه 🥲 شاید داری راهو اشتباه میری عجیب بود برام تاحالا از یه پسر اینو نفهمیدم

میدونم پسرا کسی رو که دوست دارن باهاش از اینچیزا نمیگن ولی اونی رو که دوست دارن بیشتر از همه تریبیون میکنه خب🥲

یا خدا جدی میگی پس چطور دوسش داری؟ خب نمیشه که باید جذبت کنه 🥲 شاید داری راهو اشتباه میری عجیب بود ...

من کلا حالا ادم شهوتی نیستم ولی اصلااا نمیتونم مثلا رابطه جنسی رو باهاش تصور هم بکنم

حس گناه میده اصلاا بم

ععین یه عضو خونوادم دوسش دارم بش میل جنسی ندارمم