2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علیرضا عوضی است رهاش کن

خدا خفت نکنه😂😂😂یه نقطه سر خط هم میزاشتی

نه دستانش را گرفته ام ..نه در آغوشش کشیده ام.. و نه حتی اورا بوسیده ام.. من فقط از دور او را خویش گریسته ام ..عشق میان ما معصوم ترین عشق تاریخ بود ..به احترامش بایستید 🖤

چه جالب همین امروز عضو شدی و همین امروز دادی هوش مصنوعی برات متن آماده کرده 😆😆🤣🤣🤣حتما طلاق بگیر هم از علیرضا با موهای افشونش هم از هوش مصنوعی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم شما مولا معلم ادبیات هستید. تو جامعه هستید. . واستقلال هم هستی خداروشکر این شوهر بود ؟؟ با کلم ازدپاج میکردی یه فایده ای ازش میدیدی. اخه این چه انتخاب هایی هست که میکنید. این بدرد نخور مفت خور شبیه همه چی هست جز شوهر. با زن تو خونه دیدی هنوز دو به شک هستی طلاق بگیری؟😆🤭 عینک دودی رو از چشمهات بردار. . یه چوپ بردار بکن تو کیوووون علیرضا جووون ات و دپست دختر موبلند اش وقتی از درد صدای عرعر عرعر خر دادن. باورت میشه چیزی که دیدی. واقعی بوده ...متوجه شدی گلم ؟ یا بیشتر از بی ناموسی علیرضا جون بگم تا از این خواب خرگوشی بیایی بیرون خودت رو جونی ات ر. نجات بدی