2777
2789

مبارک باشه انشالله به دل خوش استفاده کنی و خدا بیشتر کنه برات واسه عیده یا همینجوری گرفتی خیلی نازه منم دیروز ش یه لگ و شلوار لی خریدم با یکی خونگی دو تا جا عطری هم داشتم در کردم میخوام برا عید بلیز بگیرم ☁️🤍

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه انشالله به دل خوش استفاده کنی و خدا بیشتر کنه برات واسه عیده یا همینجوری گرفتی خیلی نازه ...

ممنونم همین جوری گرفتم عزیزم فقط تیشرت و زنجیر همسرم برای ولنتاین میخوام کادو بدم

ای جانم مبارکت باشه همیشه به خرید و خوشی ایشالا

ممنونم همین جوری گرفتم عزیزم فقط تیشرت و زنجیر همسرم برای ولنتاین میخوام کادو بدمای جانم مبارکت باشه ...

قربون مهربونیت برم مبارکش باشه خیلی خوشگله توی شادی تن کنید به امید خدا مرسی گلم خیلی جذابه خرید هاتون ♥️💛

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است