بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پارسال این کارو میکردی سود میکردی من پارسال خونه خریدم حساب کردم اگه طلا میخریدم پارسال بجاش الان سه برابر پول خونه میشد سودم
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
منم پارسال خریدم همون موقع هم تاپیک زدم کاش به حرف کاربرا گوش میدادم اونا گفتن بده طلارنظرت طلا دیگه ...
اصلا معلوم نیست ولی خونه داره گرون میشه تو این یه ماه اطراف ما قیمت بالا رفته خیلی
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
اره بالا رفته ماه قبل هیچ کس متری۴۸خونمون نمیخریدالان۶۰خواستنش انگار قیمت مسکن داره رشد میکنه
اره رشد کرده خونه ای که خواهر شوهرم میشینه چند سال سه تومان گذاشتن کسی نخرید این ماه داد پنج تومان