2777
2789
عنوان

برنمی‌گرده یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 73 پست
مگه چند سالتونه؟خب این مورد که میشه اوکیشن کرد ....حس میکنم بهانه کرده

من بیست یک ایشون بیست پنج

خیلی حرف زدم خیلی گفتم من توقعی ندارم اگه هم دوست داری تامین کنی منو حس میکنه غرورت میشکنه یا چی من که میدونم چقدر مهربونی بعدا برام جبران میکنی اگه واقعا اینجوری حس میکنی وگرنه ازت هیچ توقعی نداشتم و ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا پروف عاشقانه اش هست حرفاش می پس؟

اونی ک باید ب خاطر شرایط،مالی کات کنه تویی نه اون بعد اون داره عشوه میاد از خداشم باشه دختری برای نداریش صیر کنه نمیخادت متاسفانه بهونه جور کرده

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

اگه خاطرتو میخواست واسه بدست آوردند خودشو به آب و آتیش میزد شوهر دختر خاله من چهار سال خودشو به در و ...

یکم هم احساسی هست یکم که نه خیلی ولی من که شرایط شو میدونستم و پذیرفتم خودم توقعی هم ندارم ازش میدونم شرایط جامعه رو

میگه شرایط مالیم خوب نیست ولی من هیچ توقعی ازش ندارم اصلا

بهانه ست گلم ،وگرنه مردی که زنی رو بخواد برای بدست اوردنش کوه رو جا بجا میکنه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
قبل این هم قهر میکرد سرد میشد ولی حرف میزدم درست میشد ولی اینبار کلا گفت نمی تونه ادامه بده از درون ...

مطمئن باش این رابطه رو نمیخواد

انرژیت رو بزار جایی که به ارزشت اضافه کنه

برای چی راضیش میکردی؟ اگه مشکلی از طرف شما بوده کارت درست بوده اما اگه یه موضوع دو طرفه بود اونم باید سعیشو میکرد نه اینکه شما راضیش کنی

اونی ک باید ب خاطر شرایط،مالی کات کنه تویی نه اون بعد اون داره عشوه میاد از خداشم باشه دختری برای ند ...

خب ببین من هیچ انتظار و توقعی ندارم و نداشتم حاضرم پا به پاش بجنگم و کنارش باشم و ایشون شغل دولتی دارن ولی حقوقش خیلی کمه منم بهش گفتم چند سال کار میکنی بدست میاری ولی اولین بار نبود سر این موضوع کات کرد سری قبلی هم می خواست چند بار تموم کنه من نذاشتم باهاش حرف زدم

یکم هم احساسی هست یکم که نه خیلی ولی من که شرایط شو میدونستم و پذیرفتم خودم توقعی هم ندارم ازش میدون ...

شرایط جامعه سخت هست و دلیل بر این نمیشه کسی که دوستش داره رو پس بزنه

-Dental student🩵تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم