2777
2789
عنوان

کالا برگ

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 27 پست
یعنی قبلا هم یارانه نمیگرفتین

نه ما یک ساله عروسی کردیم هنوز جدا نکرده بودیم یارانه من به حساب پدرم ریخته میشد از دوماه پیش قطع کردن ماهم جدا کردیم به ما یارانه تعلق نمیگیره فقط از ماه پیش کالابرگ دادن بهمون

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

ممنون عزیزم ما ماه پیشو فرصت نشد استفاده کنیم سوخت؟

ما هم تازه بهمون تعلق گرفته ،هنوز نرفتم خرید کنم ،اما سیو مونده تو کارت

بهتره ببرید یه کارت بانکی همراهتون، بدید تو سیستم فروشگاه چک کنن ،بعید میدونم سوخت بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم تازه بهمون تعلق گرفته ،هنوز نرفتم خرید کنم ،اما سیو مونده تو کارت بهتره ببرید یه کارت بانکی هم ...

تو بله نگاه کردم موجودی همونه

حالا گفتم این ماهم شارژ بشه یدفعه برم خرید کنم با دوتومن که هیچی نمیشه خرید باید 10 تومنم از خودت بزاری روش

ولی کالا برگ ب همه دادن فقیر دارا.کد استعلام بزن.با گوشی سرپرست

به بچهای من ندادن هرجا زنگ زدم پیگیری کردم اول گفتن بروسامانه ثبت نام کن ثبت کردم بعدگفتن سیمین اونجاهم ثبت کردم چیزی نیومد دوباره زنگ زدم ۶۳۶۹میگه ۱۵برج بعداسمشون میادسیستم میشه یارانه بگیر ولی کالابرگ نمیدن

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
به بچهای من ندادن هرجا زنگ زدم پیگیری کردم اول گفتن بروسامانه ثبت نام کن ثبت کردم بعدگفتن سیمین اونج ...

عع چرا مگه بچه هاتون چند سالشونه

برو کافی نت شاید اوکی شد

نه ما یک ساله عروسی کردیم هنوز جدا نکرده بودیم یارانه من به حساب پدرم ریخته میشد از دوماه پیش قطع کر ...

نه سوخت نشد فکر کنم تا سه چهار ماه فرصت باشه ولی زود بگیری بهتره با هر کارت بانکی به اسم سرپرست باشه اوکی هست نفری یک میلیون خرید کن

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
نه سوخت نشد فکر کنم تا سه چهار ماه فرصت باشه ولی زود بگیری بهتره با هر کارت بانکی به اسم سرپرست باشه ...

مرسی عزیزم اره میرم تو همین چندروز خرید میکنم

عع چرا مگه بچه هاتون چند سالشونه برو کافی نت شاید اوکی شد

دوسال پیش سرپرستیشون دادن به من ولی هربار واسه یارانه رفتم گفتن سیستم قطع نمیدونم مشکل داره خلاصه ندادن تاحالا ،الانم گفتن ماه بعد یارانه بگیرمیشن ولی کالابرگ این دوره نمیدن میگم مگه به کدملی نیس خانوار من که توسامانه هست خب چه ظلمی به این طفلیا

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
دوسال پیش سرپرستیشون دادن به من ولی هربار واسه یارانه رفتم گفتن سیستم قطع نمیدونم مشکل داره خلاصه ند ...

ای باباicon