2821
2789
عنوان

کمک پلیییز🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 26 پست
واااقعا مرسیییییی کلی نگران بودم 🌸🌸🌸🌸🙏🙏🙏 شبتون بخییییییر

نگران باش چون به نظرم خیلی خوب نشه😐

مایه شو درست کن از قبل خود ماکارونی که زمانی نمیگیره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران باش چون به نظرم خیلی خوب نشه😐 مایه شو درست کن از قبل خود ماکارونی که زمانی نمیگیره

😖😖😖

آخه بیشتریا گفتن چیزی نمیشه

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
ماکارونی ک هر چی بمونه خوشمزه تره همون موقع درست کن شب گرم کن 

آره فک کنم همین کارو انجام بدم

فقط ته دیگش اگه سیب زمینی باشه موقع گرم کردن نمیسوزه؟؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
آره فک کنم همین کارو انجام بدم فقط ته دیگش اگه سیب زمینی باشه موقع گرم کردن نمیسوزه؟؟

وقتی قشنگ پختیس درشو باز بزار تا بخارش بره.چون اگه بخارش بمونه سیب زمینیت خمیر میشه اون حالت تردیه و ته دیگی از بین میره.

شب یه کوچولو آب بریز بزار تا گرم شه سیب زمینیت هم حالت ته دیگش حفظ میشه.

یا اینکه شب کف یه قابلمه دیگه سیب زمینی بچین ماکارونی بریز توش با شعله کم بزار سیب زمینیات ته دیگ شه ماکارونیت هم داغ شه

باشه مثل اینکه اکثریت میگن خمیر میشه

مررررررررررسی ک راهنمایی کردید😍😍😍🌸🌸🌸

وقتی قشنگ پختیس درشو باز بزار تا بخارش بره.چون اگه بخارش بمونه سیب زمینیت خمیر میشه اون حالت تردیه و ...

آررره این فکر خوبیه همین کارو میکنم 

مرررررسی عزززززززیزم

🌸🌸

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز