2777
2789
عنوان

تِرَنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 32 پست

کاش جامعه قبول کنه این ادما رو....

همجنسگرا و ترنس ها‌....هرچند به نظر خیلی ها چندش باشن....ولی هستن....هستن و مثله ما ادمن....کاش انقد راحت پس زده نشن 😢😢

انقد دلم براشون میسوزه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم هرروز بیشتر از دیروز پیشرفت کنن

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
چه ربطي به جنسيتشون داره؟؟؟😕😕😕

عزیزم خیلیاشون دچار توهمن انقد امار ترنس درست نیست 

با اوناکه ترنسن ماری نداریم اوتاکه ادای ترنسارو در میارن بیشتر گناه دارن

تیکر مربوط به بارداری نیست..

جرات نمیکردن

یه زمانی پشت دست بچه میزدن اگه با دست چپ مینوشت! میخواستی ترنس بفهمن چیه؟

امیدوارم نریزن سرم ولی من حس میکنم در رابطه با هم جنس گرا ها هم چنین اتفاقی میوفته بلاخره

من در نی نی سایت:    
بيماري نيست اختلال در جنسيت هست كه حدود ده نوع يا بالاتر هم اختلالِ شناخته شده وجود داره

همیشه برام سواله روحشون مبتلا میشه بعدها یا جسمشون ایراد داره...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بيشتر اين افرادي كه ادا درميارن نوجونن و تو سن بلوغ متاسفانه

منظور منم همینه ، تا زمانی که فکر جدی واسه جوونا نشه بدتر میشه بهتر نمیشه ،برن خوابگاه هامون رو ببینن همه دخترامون لزبین شدن پسرامونم که اونجوری ،نمیتونن اعتماد کنن نمیتون ازدواج کنن از درون به گند کشیده میشه, ظاهر مهمه که ظاهرم خوبه😏

تیکر مربوط به بارداری نیست..
ترنس ینی چی میشه توضیح بدین واسم لطفا

ینا خلقتشون دست خودشون نبوده یک انسان مثلا با اندام مردونه ولی روحیاتش رفتارش فکرش زنونه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بعضیاشون واقعا چندش بازی در میارن چندنفری هستن تو اینستا واقعا ابروی همه رو بردن😒

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
اينم يه اختلال هست ولي خيلي ها با همجنس بازي كه عمل قبيح و لعن شده و پستي هست و از روي شهوت پرستي هس ...

ببین من الان 100 درصد دخترم و هیچ مشکلی ندارم از این بابتا، خوب اگه بیام خودم رو شکل مردا درست کنم و رفتارهای مردونه از خودم بروز بدم مسئله داره

ولی اون کسی که دست خودش نیست واقعا نباید سرزنش بشه

به نظرم همجنسگرایی هم همینه، یه عده ای ممکنه که باشن که از روی زیاده رویی یا هرچیزی، تمایلات عجیب و غریب و... پیدا کرده باشن 

ولی عده خیلی زیادیشون هم سرشت و خلقتشون اونطوریه، دست خودشون نیس. به نظرم اون قبیح و زشت و مورد لعن  بودن که شما گفتین نباید متوجه اینا باشه

اصلا یه سری افراد هستن که جنسیتشون معلوم نیس!

من در نی نی سایت: