2777
2789

خودم 160

اون 173

مشکلی ندارم

معیارهای مهمتر از قد داشتم

هیچ ظالمی وجود نداشت اگر مظلومی در برابرش سکوت نمی کرد🤚🏻 جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است🖤 نه میبخشیم نه فراموش میکنیم🥀🕊 موقع ثبت نام، همزمان داشتم با هوش مصنوعی چت میکردم یهو همینو گذاشتم نام کاربری😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی😂😂😂

اله

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره والا ابجی اول اینا مهمن نه قد

اره دقیقا ان شا الله که خدا بهترین بخت و نصیبت کنه هم با اخلاق هم خوش ظاهر

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اله

🎀🎀

میدونی من خیلی سعی میکنم ک ب بقیه بفهمونم ک خوب نیستم ک نیاز دارم با یکی حرف بزنم ک روزی صد بار ب فکر خودکشی میفتم ک نمیتونم زندگی کنم ولی هیشکی نمیفهمه حتی کسایی ک بهم میگفتن ماهمیشه باهاتیمم تنهام گزاشتن من واقعا خستم خسته تر از اونیم ک ادامه بدم...:) . کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

@دانیال۲۴۴ تو چی میگی این وسط عن اقا؟

چرا درخواست میدی.؟ نکنه فک کردی اونی ک دنبالشم با قدبلند اونی؟ گوزو از نی نی سایت اخه؟

از اب گل الود ماهی میگیرن! عجب

کاربری نمیدونم چندم🥱 البته میدونم، فک کنم ۶ ام😭