2777
2789
عنوان

حلقه نشون

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 37 پست
من دیدم ولی حالا درشت هم نباشه نگین ریز میخرن

در کل انگشتر نشون یا همون پیش حلقه معمولا ی نگیننی داره ولی اینکخ طرح نگینش جواهر باشه یا تک نگین و...به سلیقه عروس ربط داره

مثلا انگشتر نشون من تقریبا اینجوریه الان پیشم نیس ولی شبیه همینه خودم اینجوری طرح جواهر دوست داشتم برداشتم البته من ۳ سال پیش عقد کردم الان طرح های دیگه هم هست

❤Che khobe ke daramet
من خودم رفتم انتخاب کردم انگشتر نشون سولیتر انتخاب کردم چهار گرم بود با شال چیه قواره پارچه گل و چا ...

انگشترت سولیتر الماس بود یا سولیتر معمولی

منظورم نگینشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواهر واقعیه منظورت؟اونوکمتر کسی میخرهطلا میشه در طرح جواهراون قدیم بود خانواده داماد میرفت میخرید ت ...

جدا؟ اخه ما همچنلن این رسم رو داریم که نشون رو برای عروس میارن به سلیقه خانواده داماد و خود داماد هست

جدا؟ اخه ما همچنلن این رسم رو داریم که نشون رو برای عروس میارن به سلیقه خانواده داماد و خود داماد هس ...

برا عروس میارن ولی معمولا دیگه عروس خودش میره انتخاب میکنه مثل مثلا یلدایی که خانواده داماد برا عروس میبرن ولی عروس خودش رفته انتخاب کرده دیگه اون لباس هارو،

ما که خودمون رفتیم کسی هم باهامون نیومد ینی سال هاست که اینجورییه همه اطراف من

چون بالاخره قراره اون استفادشو بکنه

❤Che khobe ke daramet
در کل انگشتر نشون یا همون پیش حلقه معمولا ی نگیننی داره ولی اینکخ طرح نگینش جواهر باشه یا تک نگین و. ...

درسته اینا طرح جواهره

من سوالم این بود که نگین خای روی حلقه جواهر هست یا نه که به نظر میاد خیلیا این موضوع براشون مهم نیست اصلا

درسته اینا طرح جواهره من سوالم این بود که نگین خای روی حلقه جواهر هست یا نه که به نظر میاد خیلیا این ...

به نظرم عروس رو ببرین خودش انتخاب کنه شایذ اصلا ی چیز کاملا متفاوت انتخاب کنه

❤Che khobe ke daramet

والا من خودمم،تک نگین دوست دارم،اصلا هم نگینش برام مهم نیست،با وجودی که طرف مقابلم اوضاع مالیش خوبه.تازه بدمم میاد،نگین اصل باشه،چون احساس می کنم،از عشق و احساسم کم میشه،که بخوام به قیمت نگینش فکر کنم.

با وجودی که خودم تو خرید خیلی خیلی سخت گیرم،و کل بازار رو واسه یه کیف می گردم،اونم خرید طلا که یه عالمه وقت میذارم.

ولی اتفاقا دوست دارم،انگشتر نشون ۱۰۰ درصد به سلیقه خودش باشه،درسته یه ریسکه، ممکنه،اصلا با سلیقه من جور در نیاد،ولی به نظرم این طوری عاشقانه تره.