بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره میفهمم ولی خب عذاب بدی خودتو درست میشه اصن اون میفهمه نه اتفاقا من امروز به همین فکر میکردم ماها بابت یک رنج سالها خودمون رو عذاب میدیم کاش به عقب برگردم و بابت هر هر اتفاقی که بد بود فقط میتونستم ی تایم محدودی غصه بخورم
والا از ترس ممبرای خانومم اینجا نمیشه ک چیزی بگم🥲😂 ولی از بیچارگی مجبور شدم بگمبازم مطممم یه عده م ...
زمان درستش میکنه ب اضافه ی جایگزین مثل تغییر سبک زندگی شروع مهارت ورزش و... دیگه هم تا از کسی مطمن نشدی تا آخرین لحظه احساس رو بروز نده و احساست رو نیار وسط
شما همونی نیستی که یه بچه هم دارین؟ یه پسر دارین زنتون هم چند سال از خودتون بزرگتره
دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد