2777
2789
بله از همونجا متوجه شدم،اتفاقا پلی کردم ولی حیف گروه نیس که بشه شعر ارسال کرد

مشکلی نیست، اگر تمایل داشتید میتونید مدیر بشید و شعر ارسال کنید.

کانال ادبی «ابیات ناب» در ایتا | Abyate_naab@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به غیر از شما هستن کسانی که ارسال کنند؟ یا به پی وی شما میفرستن؟

نه فقط من هستم. تمام ابیات رو خودم ارسال میکنم.

شما هم اگر تمایل داشتید وارد کانال بشید، و من شمارو مدیر میکنم که شما هم بتونید شعر ارسال کنید واسه کانال.

نه فقط من هستم. تمام ابیات رو خودم ارسال میکنم.شما هم اگر تمایل داشتید وارد کانال بشید، و من شمارو م ...

اها درسته متوجه شدم

مرسی از پیشنهادتون اگه خواستم چشم اطلاع میدم .

منظورم گروه بود همگانی باشه ...

البته ببخشین من همچی نظری دادم چون واقعا شخصیه

اها درسته متوجه شدم مرسی از پیشنهادتون اگه خواستم چشم اطلاع میدم .منظورم گروه بود همگانی باشه ...الب ...

مشکلی نیست بزرگوار، شما هر طور مایلین.

اگه نخواستین مدیر بشین، ابیات رو به من ارسال کنید که من بذارم کانال.

گروه یکم شاید شلوغ و مدیریتش کمی سخت بشه، بخاطر اون بنظر بنده کانال در شرایط فعلی بهتر باشه.

مشکلی نیست بزرگوار، شما هر طور مایلین.اگه نخواستین مدیر بشین، ابیات رو به من ارسال کنید که من بذارم ...

متوجه هستم ،کاملا درسته ،والله مدیر شدن سخته چون واقعا مشغله کاریم زیاده بخاطر اون یکم سخته.

چشم حتما انشالله

مرسی ازتون 🌱

متوجه هستم ،کاملا درسته ،والله مدیر شدن سخته چون واقعا مشغله کاریم زیاده بخاطر اون یکم سخته.چشم حتما ...

بله بله، کاملا به فرمایش شما آگاهم، و حقیقتا راضی به زحمت شما نیستم.

در صورت تمایل و حتی عدم تمایل و عدم فرصت کافی، باز هم هستیم خدمتتان.

از همین سایت هم امکان ارسال شعر هست.

ان شا الله شما یه روزی تاپیک شعر میزنید و ما مهمان شما میشیم.🍃

بله بله، کاملا به فرمایش شما آگاهم، و حقیقتا راضی به زحمت شما نیستم. در صورت تمایل و حتی عدم تمایل و ...

اختیار دارین بزرگوارین سلامت باشین

راستش تا الان که از تایپیک های دوستانی امثال شما فیض بردیم و لایق دونستن مارو تو جمعشون پذیرفتن

انشالله فرصتی بشه چشم منم تایپیک میزنم .

بله اینجاهم هس درسته

ممنون از تایپیک های خوبتون

اختیار دارین بزرگوارین سلامت باشین راستش تا الان که از تایپیک های دوستانی امثال شما فیض بردیم و لایق ...

خواهش میکنم.

ممنون که وقت میذارین و در تاپیک ها شرکت میکنید، برای ما که مایه فخر و مباهات هست.

ارادتمند.🍃

خواهش میکنم.ممنون که وقت میذارین و در تاپیک ها شرکت میکنید، برای ما که مایه فخر و مباهات هست.ارادتمن ...

بزرگوارین .

به پیشنهاد شما شعرای فاضل نظری و خوندم 🌱

ویه سوال دیگه بیش از این مزاحم استراحتتون نمیشم اون نان سنتی ها تو فر پخته شده یا تنور؟

بزرگوارین .به پیشنهاد شما شعرای فاضل نظری و خوندم 🌱ویه سوال دیگه بیش از این مزاحم استراحتتون نمیشم ...

می بینید اشعار استاد فاضل نظری چقدر زیبا و با مفهوم و عمیقند؟ ابیاتشون مثل اشعار سعدی، بسیار ساده، روان و در دل جای میگیره انصافا.

بابت نان سنتی ها هم عرض کنم خدمتتون که، والا اونارو داخل فر پختن.

گندم رو در آسیاب برقی تبدیل به آرد کردم، و آرد خالص رو با کمی خمیر مایه داخل فر خونگی پختیم.

🍃 من هستم فعلا، هر سوالی بود بپرسید در حد توان و اطلاعات پاسخ میدم.

می بینید اشعار استاد فاضل نظری چقدر زیبا و با مفهوم و عمیقند؟ ابیاتشون مثل اشعار سعدی، بسیار ساده، ر ...

درسته مثل این

گفتی ب من نصیحت دیوانگان مکن

باشد ولی نصیحت دیوانه میکنی

فکر میکنم با معلم ادبیات حرف میزنم😂

آها مرسی از توضیحتون من فکر کردم تو تنور پخته شده چون بزرگ بودن ،نصف شبی گشنمون شد ،عالی شده بودن نوش جان

درسته مثل این گفتی ب من نصیحت دیوانگان مکنباشد ولی نصیحت دیوانه میکنی فکر میکنم با معلم ادبیات حرف ...

هزاران درود.

زیبا تر از این ها هم هست.

من فقط شعر میخونم، اونم شعر هایی که خودم بتونم راحت درک کنم و لذت ببرم. معلم ادبیات نیستم.🥲 شاگرد ادبیاتم.

نصف شب و هوس نون سنتیِ خوش مزه هم خوبه 😅

ولی متاسفانه تموم شده، وگرنه با پیک ارسال میکردیم خدمتتون.

اگر فرصت شد، شما هم دست بکار بشین و یه نون سنتی درست کنید.

هزاران درود.زیبا تر از این ها هم هست. من فقط شعر میخونم، اونم شعر هایی که خودم بتونم راحت درک کنم و ...

زنده باشی

احسنت ب شما مشخصه خیلی متناسب انتخاب میکنی و جواب میدی من اندازه شما ماهر نیستم .

نه منظورم ب مکالمه خودمون بود مثل کلاس ادبیات با شعر مثال زدم وگرنه جسارت نبود

نوش جان مرسی سلامت اولاسیز

آخی باشارمرام کی 😂فکر کنم سخته باید یه روز با مامان وقت آزاد گیر بیاریم درست کنیم

اوجوردی والله شانسی گوردوم گشنم شد 😂حالا کو تا صبونه