به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
نه نترس اتفاقا بابات خوبه گفته اینطوری بهتر برات بعد میگم رفتی دکتر برات قرص ففول نه نوشت ؟ الان وضعیت خونیت چطوره
فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
واسم قرص فولیک اسید نوشته دارم میخورم هفته دیگه دوباره برم آزمایش بدمدکتر گفته بود خیلییی کم خونی
اخی عزیزم انشالله خوب شی منم مثل شما بودم بنظرم قرص ففول بگیر بخور خیلی خوبه عزیزم بعد اینکه ببین فولیک اسید فایده داره اما برای منو تو چون کم خونی شدیدی داریم نیاز به قرص قوی من خیلی فولیک اسید خوردم یعنی بیش از دو پاکت دقیقا یادمه که میگم اما اثری نداشت برام این قرص ففول پیشرفته تره و دکتر متخصص خوب برام نوشت به امید خدا خیلی زود خوب شی عدس مصرف میکنی؟ اینم خوبه عالیه از هزاران قرص پیشرفته تر هست
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
چه اتفاقی بیافته!اونم هفته پیش خوردی و تموم شد و رفت جیگر شیشیه ایی برای کم خنی بخور طرز تهیه اش تو نت پیدا کن،جیگر تو شیسیه داخل آب میپزی من درستنکردم دقیقش بگم
انار موز. عدس نخود سویاماهی میگو اینا رو مصرف میکنی ایا؟ چون منبع آهن هستن واقعا ما دخترا خانوما بعد پریودی خون شدیدی از دست میدهیم و باید قرص یا مواد مغذی مصرف کنیم که این خون ای که رفته جبران شه پس دقیقا علاوه بر قرص باید اینا هم مصرف روزانه داشته باشی مراقب خودت باش گلی💋🌸 من خیلی رعایت کردم تا خوب شدم🧡
1
5
10
15
20
25
30
35
40