2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 56 پست
دو سال اره خوبه متخصص ارتودنسیه

منظورم اینه با وحید سیم ارتودنسی چقدر زمان برد دندان هات مرتب بشه چندوقت بعدش کلا ارتودنسی رو باز کردی؟اخه بعد از یه مدت که سیم هارو وصل کردن دندان ها مرتب میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه با وحید سیم ارتودنسی چقدر زمان برد دندان هات مرتب بشه چندوقت بعدش کلا ارتودنسی رو باز کر ...

من یک سال قالب داشتم که فقط شبا مبزاشتم برای این که فکم جلو بود یکم باید میرفت عقب این یک سال طول کشید ارتودنسیم یک سال که این هفته دراوردم الان مرتب شده سیم فیکسم این هفته گزاشتم پشت دندونام که برنگرده دوباره لازم باشه ارتودنسی بشه باید سیم فیکس ۴تا ۱۰ سال میگن باید بمونه

منم میخوام انجام بدم میشه توضیح بدی شرایط قسطیش چطوره؟چقدر در نهایت به پول اصلی اضافه میشه چون قسطیه

سلام عزیزم فک کنم 5 تومن

هر جلسه که میرم 5 تومن میدم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ... (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

من یک سال قالب داشتم که فقط شبا مبزاشتم برای این که فکم جلو بود یکم باید میرفت عقب این یک سال طول کش ...

عزیزم منم فک بالام جلوئه دندون هامم ارتودنسی میخواد

ولی بهم گفتن باید جراحی فک کنم

شما با قالب فکتون چطور شد خوب شد؟

چقدر بد من فقط دوتا دندان جلویی مخصوصا یکیش بیشتر کجه بقیه اوکین نمیدونم چطور پول جور کنم برمولی همد ...

همدان دکتر خوب برای ارتودنسی کی هست؟

قیمتا چطوره شما خبر دارید؟

همدان دکتر خوب برای ارتودنسی کی هست؟قیمتا چطوره شما خبر دارید؟

نه والا چندسال پیش من رفتم یه کلینیک روبروی امام زاده عبدالله بود همه کارهامو کردم روز سیم کشی بابام خونه نبود نتونستم برم موند بعد پشیمون شدم الان اسم دکتر هاهم از یادم رفته

برای تو خیلی مشکل دارع؟برا من فقط دوتا دندان جلویی فک بالا

نه والا چندسال پیش من رفتم یه کلینیک روبروی امام زاده عبدالله بود همه کارهامو کردم روز سیم کشی بابام ...

من بین دندون هام فاصله هست

یکیش هم خیلی کجه باقی اوکیه

ولی خب ادم خودش اذیت میشه میدونی لبخندشو دوست نداره

ولی با این قیمتا من میترسم برم سمتش اصلا

من بین دندون هام فاصله هست یکیش هم خیلی کجه باقی اوکیه ولی خب ادم خودش اذیت میشه میدونی لبخندشو دوست ...

منم رو قیافم خیلی تاثیر گذاشته ناراحتم ولی چیکار کنم تقصیر خودم بود نرفتم اورتودنسی کنم