2777
2789
عنوان

دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 51 پست
باهان حرف بزن درد و دل کن شکرگزاری کنخدا که فقط برای این نیست که ازش آرزو هاتو بخوای باید شکرگزاری ه ...

من آرزو نکردم هیچی ازش نخواستم جز ی زندگی نرمال معمولی چیزایی ک خودم داشتم هم ازم گرفت

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آرزو نکردم هیچی ازش نخواستم جز ی زندگی نرمال معمولی چیزایی ک خودم داشتم هم ازم گرفت

به قول شاعر:

زندگی معمولی پَر

واسه آدمای از من معمولی تر.

شکر نعمت نعمتت افزون کند اول از همه شکرگزاری کن درد و دل کن اینا باید اولویت باشن

شکرگزاری خیلییی تاثیر مثبت داره

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

به قول شاعر:زندگی معمولی پَرواسه آدمای از من معمولی تر.شکر نعمت نعمتت افزون کند اول از همه شکرگزاری ...

مشکل من ربطی ب شکر گذاری و کفر نعمت نداره از اولی ک در بند نماز و قرآن بودم داشتم روز ب روز بدتر شدم

اخ گفتیمن تا چشام وا میکنم نیبینم شب شدهیعنی ققط بخاطر بچم زندم وگرنه تو این اوضاع با این همه فاجعه ...

من بچمم میبینم حالم بد میشه از بس اذیت میکنه هیچ دلخوش ندارم فقط میخوام بخوابم هیچی نفهمم

مشکل من ربطی ب شکر گذاری و کفر نعمت نداره از اولی ک در بند نماز و قرآن بودم داشتم روز ب روز بدتر شدم

ولی من مطمئنم شکرگذاری تاثیر داره انجامش بدین حتما لازم هم میست که به زبان عربی باشه از ته دلتون صحبت کنین با خدا

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

ولی من مطمئنم شکرگذاری تاثیر داره انجامش بدین حتما لازم هم میست که به زبان عربی باشه از ته دلتون صحب ...

شکر خداااا ک سکوت کردی

شکر خدا ک همه چیز انقدر گرونه کنتونیم بخریم

شکر خدا ک همه مردا شرمنده زنو بچشوننن

شکر خدا ک همه ارزوی مرگ میکنن

کمه یا بیشتر بگم

ولی من مطمئنم شکرگذاری تاثیر داره انجامش بدین حتما لازم هم میست که به زبان عربی باشه از ته دلتون صحب ...

خدا فقط برای اونایی ک بنده محبوبش هست کاری ب بقیه نداره وگرنه این همه ظلم نمیشد