1گل_مریم1 مدیر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1788 عنوان دلم مرگ میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 51 پست اصلا حوصله زندگی کردن و ندارم همش درد و رنج ن نماز میخونم ن دعا میکنم زنده مرده ام واسم فرقی نمیکنه کاش خدا عمر من و بگیره بزاره رو کسایی ک دوست دارن زندگی کنن خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔 1404/11/12 | 21:43 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1گل_مریم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1788 باهان حرف بزن درد و دل کن شکرگزاری کنخدا که فقط برای این نیست که ازش آرزو هاتو بخوای باید شکرگزاری ه ... من آرزو نکردم هیچی ازش نخواستم جز ی زندگی نرمال معمولی چیزایی ک خودم داشتم هم ازم گرفت خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔
1گل_مریم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1788 دقیقا نمیدونم چه گلی باید سرگرفتهمش استرس همش حال بدی فقط میخوام بگذره شب و روز نمیفهمم خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔
ehsandark_pk عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3240 من آرزو نکردم هیچی ازش نخواستم جز ی زندگی نرمال معمولی چیزایی ک خودم داشتم هم ازم گرفت به قول شاعر:زندگی معمولی پَرواسه آدمای از من معمولی تر.شکر نعمت نعمتت افزون کند اول از همه شکرگزاری کن درد و دل کن اینا باید اولویت باشن شکرگزاری خیلییی تاثیر مثبت داره مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
pa_n_daw عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2051 فقط میخوام بگذره شب و روز نمیفهمم اخ گفتیمن تا چشام وا میکنم نیبینم شب شدهیعنی ققط بخاطر بچم زندم وگرنه تو این اوضاع با این همه فاجعه کی تحمل زندگی داره
1گل_مریم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1788 به قول شاعر:زندگی معمولی پَرواسه آدمای از من معمولی تر.شکر نعمت نعمتت افزون کند اول از همه شکرگزاری ... مشکل من ربطی ب شکر گذاری و کفر نعمت نداره از اولی ک در بند نماز و قرآن بودم داشتم روز ب روز بدتر شدم خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔
1گل_مریم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1788 اخ گفتیمن تا چشام وا میکنم نیبینم شب شدهیعنی ققط بخاطر بچم زندم وگرنه تو این اوضاع با این همه فاجعه ... من بچمم میبینم حالم بد میشه از بس اذیت میکنه هیچ دلخوش ندارم فقط میخوام بخوابم هیچی نفهمم خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔
yalda_mohajeri عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1478 از درون متلاشی شدم بیش از حد عصبی ام هر چی داد و هوار کنم آروم نمیشم 😓💔
ehsandark_pk عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3240 مشکل من ربطی ب شکر گذاری و کفر نعمت نداره از اولی ک در بند نماز و قرآن بودم داشتم روز ب روز بدتر شدم ولی من مطمئنم شکرگذاری تاثیر داره انجامش بدین حتما لازم هم میست که به زبان عربی باشه از ته دلتون صحبت کنین با خدا مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
kmkmk_ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 31402 همه همینن .........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......
pa_n_daw عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2051 من بچمم میبینم حالم بد میشه از بس اذیت میکنه هیچ دلخوش ندارم فقط میخوام بخوابم هیچی نفهمم بخاطر شرایط موجود هستبخدا ما داشتیم مثل ادم زندگی میکردیماا😭😭😭😭
pa_n_daw عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2051 ولی من مطمئنم شکرگذاری تاثیر داره انجامش بدین حتما لازم هم میست که به زبان عربی باشه از ته دلتون صحب ... شکر خداااا ک سکوت کردیشکر خدا ک همه چیز انقدر گرونه کنتونیم بخریمشکر خدا ک همه مردا شرمنده زنو بچشونننشکر خدا ک همه ارزوی مرگ میکننکمه یا بیشتر بگم
banooye_khoshghalb عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 596 الهی عزیزم...خدا کریمهحتی تو بدترین شرایط کنارتهنترس توکل کن
1گل_مریم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1788 ولی من مطمئنم شکرگذاری تاثیر داره انجامش بدین حتما لازم هم میست که به زبان عربی باشه از ته دلتون صحب ... خدا فقط برای اونایی ک بنده محبوبش هست کاری ب بقیه نداره وگرنه این همه ظلم نمیشد خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔
mari13_82 عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 369 از عمق وجودم میفهممت من همیشه ار خدا گله دارم ولی هیچ وقت حرفمو گوش نمیده