منم اصلا ازدواج سنتی رو نمیفهمم نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم
بله من تجربشو داشتم متاسفانه..احساس میکنم برای من خوب نیست این ازدواج.چون شخصیت خودم یه کم پیچیده هست و نیاز به زمان داره شناختش..البته به قول یکی از دوستان این نسخه ها رو نمیشه واسه ی همه پیچید هر کسی خودش بهتر میدونه چی براش بهتره..من و شما ازدواج مدرن رو دوست داریم..یه دوستانی ازدواج سنتی.هر دو نظر هم قابل احترام و مهم هستن😊
دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشنآدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه
بله من تجربشو داشتم متاسفانه..احساس میکنم برای من خوب نیست این ازدواج.چون شخصیت خودم یه کم پیچیده هس ...
درسته با قطعیت نمیشه گفت کدوم موفق تره چون هم ازدواج های سنتی به طلاق میرسن هم ازدواج های مدرن از اون طرف خیلی از ازدواج های سنتی موفقن خیلی از ازدواج های مدرن هم موفق
این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن
درسته با قطعیت نمیشه گفت کدوم موفق تره چون هم ازدواج های سنتی به طلاق میرسن هم ازدواج های مدر ...
تو ازدواج سنتی اگه بتونی ب اون عشق بعدش برسی درصد موفقیتت خیلی بالاس ولی اگه نتونستی اون عشقو پیدا کنی صددرصد شکست میخوری حالا چ طلاق عاطفی چ اینکه کلن جداشی