2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوشگلی مهم نیس، مهم اینه جذاب و خاص باشی...خیلی از شخصیتا به قدری جذابه که چهره هم خود به خود جذاب جلوه میده، حتی اگه معمولی باشی... این بمن ثابت شده

من یه آذر ماهی خاص و دم دمی مزاجم...

من نمیدونم صورتم تو چه سبکی هست...خوشگل؟معمولی؟ جذاب ؟ معصوم ؟ اصلا نمیتونم بفهمم..واسه همین همیشه نظرم راجع به خودم بلاتکلیفه

همه بهم میگن چقدر مظلومی یا میگن چرا ناراحتی ولی مظلومو همه میگن حالا مظلوم خوبه یا نه؟

من شخصا چهره های ملیح و معصوم رو برای زن دوست دارم ، برای مرد هم معمولی ولی جذاب...

حیفم میاد اینهمه پول بدم! از طرفی حتی خجالت میکشم عمل کنم. چون همه میفهمن

من علاوه بر اینها از خود عمل هم میترسم 

یکس از دوستام عمل کرد خیلییییی خوشکل شد خیلی تغییر کرد خیلی قیافش از من پایین تر بود 

اصلا وقتی عمل کرد گونه هاش در اومد  دماغش کوچکتر شد چشماش درشت تر اصلا به اونا دست نزد هاذولی چون چونش و فکش رفت عقب کل صورتش خوش فرم شد

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
من علاوه بر اینها از خود عمل هم میترسم  یکس از دوستام عمل کرد خیلییییی خوشکل شد خیلی تغییر کرد ...

اول ارتودنسی کرد یا اینکه فقط فکشو عمل کرد؟ هر دو فک یا فقط فک پایین؟ هزینه اش چقدر شد؟

اول ارتودنسی کرد یا اینکه فقط فکشو عمل کرد؟ هر دو فک یا فقط فک پایین؟ هزینه اش چقدر شد؟

ارتودنسی هم اولش هم بعدش کرد 

فک پایینش جلو بود فقط پایین

خودش میگفت ۱۲ میلیون شده 

تازه پارسال 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍