2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا من خیلی زیبام از نظر هرکی ک تاحالا منو دیده چشم سبز پوست روشن بینی کوچیک و کلا همه چیم عالیه ...

وای جدی سمتت نمیاد

چ بد

چرا اینجورین آدم احساس میکنه دوستمون ندارن من فقط همین حس بهم دست میده

تواگ شوهرت گفته خوشکلی ک خوشکلی بنظرش دیگه ولی شوهر من اصلا ازمن تعریف نمیکنه مگراینکه خودم بپرسم الکی دوتا سه تا از رفتارم تعریف کنه از چهرم ک تعریف نمیکنه 

نمیتونم زیاد ازش بپرسم ک میفهمع اعتماد بنفش ندارم گند زده میشه بکار دلم میخواد خودش ازم تعریف کنه ک امان از تعریفی نگاهی بغلی بوسی

فک کن بزور ازش بغل میگیرما بوسم بزور میبینه ناراحت میشم یه الکی میبوسه 😔😔بغل کردنم من بغلش میکنم اصلا دست دور گردنمم نمیندازه حتی الکی 

خب من باااین آدم چجوری اعتماد بنفسم بالابره 

مردای دیگه رو میبینم تشنه زنشونن شوهرمن انگاربی روحه سرده دلم میشکنه باهاشم و عمرمو پاش میذارم

وا دختر چرا اينقدر اعتماد به نفست پايين 🤔 مشكلت چيه اين حرف و مى زنى شايد شوهرت اصلا اين چيزارو بلد ...

ن عزیزم نامزدم من چجوری یادش بدم ابراز محبت کنه عاخه انقد بهش گفتم بهم توجه نمیکنی بی روح وسردی ادم فک میکنه دوس نداری دلم میخواد بهم توجه کنی بغلم کنی بوسم کنی همش من میام سمتت اما چ فایده میگه باشه اما عمل نمیکنه انگار مغروره یا دوستم نداره

وای جدی سمتت نمیاد چ بد چرا اینجورین آدم احساس میکنه دوستمون ندارن من فقط همین حس بهم دست میده تو ...

بيا كانال ريحانه بهشتى مشكلت و مطرح كن بهت راه حل مى دن اين كانال امتحات كن خيلى خوبه

خدایا شکرت
متوجه حرفت ميشم كامل 😂😂ولي خب اگ باشم بگن دوس ندارم بگم نه 

ایگوانا جون منم خیلی کنجکاو شدم ببینمت اگه ممکنه میشه لایکم کنی بعد بیام عکستو ببینم ؟؟؟آفرین عخشم🤗🤗😗😗

وقسم به روزی که دلت را می شکنند وجز خدایت مرهمی نخواهی یافت....💘💘