2777
2789

متاسفانه شخصی که یک بار ازدواج(عقد کنه)تو جامعه ما رو بد میبینن طرف رو و متاسفانه میگن مشکل از دختر بوده ولی بخدا ی زندگی خوب داشتن به صد تا حرف چرت مردم می ارزد هرچند دوتا طلاق هم بگیری

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
چن وقته جدا شدی؟

هنوز رسمی جدا نشدم. درگیر پرونده هام ۱ ساله

دیگه اخراشه خودش درخواست توافق داده رو ی مبلغی

منم دختر نیستم اینو باید بچزونم تا یاد بگیرن با زندگی ی دختر بازی نکنن

پیام میداد برگرد بعد میگفت بیا خودتو ب من ثابت کن😂 همش منو مقصر میکرد خانوادشم اصلا سراغی ازم نمیگیرن

قبلا هم مشاوره رفتیم میگفت خودشیفتگی و مشکل بیاعتمادی داره

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

متاسفانه شخصی که یک بار ازدواج(عقد کنه)تو جامعه ما رو بد میبینن طرف رو و متاسفانه میگن مشکل از دختر ...

البته این دید برای آدم های بی فرهنگه.

وگرنه مردم آدم شناسن اگر دختر با کمالاتی باشه بازم خواهان خواهد داشت.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خب منم ن ت پدرم دیدم ن هیچ کدوم از فامیلامون خودمم یجوریم به خدا اعتقاد دارم نماز و اینااا...دیدم نم ...

خوب کردی

برا من فقط جا نماز اب میکشیدن

تمام زندگیشون حیله و کثافت بود

با هیچ احد الناسی هم خوب نبودن

قطع ارتباط کلا

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

بستگی فقط ب شانس و اقبال داره حتی اگر با چشم باز انتخاب کنی خیلی ها دیدم خوشبخت ترین شد یکیش دوست خودم در صورتی ک بچه ۶ ماه شو بخاطر طلاق سقط کرد اون طرف کارگرو اذواج دومش کارمند بانک و الان ۳ تا بچه بزرگ دارن و خیلی خوشبخت چندتا در اذواج سوم خوشبخت شدن بعضی ها توی هیچ کدومش

حتی باعشقم شکست خوردن برای همین ب شانس خیلی اعتقاد دارم

البته این دید برای آدم های بی فرهنگه. وگرنه مردم آدم شناسن اگر دختر با کمالاتی باشه بازم خواهان خوا ...

بیشتر جامعه این شکلی هست متاسفانه

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
عزیزم درکت میکنم خیلی سختی کشیدی تا کسی ت موقیتش قرار نگیره نمیفهمههه.

فداتشم اره خدایی کار سختیه

ولی خب من بدتر از این حرفارو شنیدم میدونی هروقت اینارو میشنوم دلم میسوزه میگم خدا بهش رحم کنه با این دلش چون همه نون قلبشونو میخورن

بستگی فقط ب شانس و اقبال داره حتی اگر با چشم باز انتخاب کنی خیلی ها دیدم خوشبخت ترین شد یکیش دوست خو ...

ولی بازم انتخاب عاقلانه هم واقعا مهمه بعضیا انتخاب لواسون اشتباه بوده توی دومی دقت میکنن و عاقلانه انتخاب خوب میکنن برای همین خوشبخت میشن

بعضیا هم نه. بازم با معیار های اشتباه انتخاب میکنن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی