2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خواهان بیشتر میشه

خیلی از پسرا اینو بهم گفتن که ریسک کمتری داره ازدواج با این دخترا که بعدا جدا نشن و آدم بسازی باشن چون تجربه هم دارن زندگی راحت تره باهاشون

ما تو فامیلامون هستن این موارد ک دخترا جدا شدن با یکی بهتر ازدواج کردن که طرف کلا پسره

اما پسری ک جدا میشه همیشه میره دنبال دختر مجرد بخاطر ذهن مریضش مطمئن باش وقتی جدا بشی به سه ماه نکشیده ازدواج میکنه

اینام خانوادش به من میگفتن باید شاغل شی واممو هم داده بودم به اوناا

شاغل بودن بد نیست ولی اینکه طرف چشمش به دست زنش بوده. واقعا خیلی حال بهم زنه.

شما هم جدا شدین؟

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
خیلی از پسرا اینو بهم گفتن که ریسک کمتری داره ازدواج با این دخترا که بعدا جدا نشن و آدم بسازی باشن چ ...

منم مواردی ازدواج دومشون واقعا بهتر بوده مثل عمه مو و دوستم.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اینام خانوادش به من میگفتن باید شاغل شی واممو هم داده بودم به اوناا

من ک شاغل بودم میخواستن تو عقد پول تیغ بزنن ازم

میخواست همه جا ضامنش شم خیالش راحت شه برا قسط دادن

مامان بابا خودش ضامنش نمیشدن دنبال من افتاده بود

طلا خریده بود ی بارم استفاده نکرده بودم دنبال فروشش بود

دارا بوداااا ولی حرص میزد

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

سلام جناب ببخشید وقتتون رو میگیرم با اجازه و پوزش از استارتر میشه بیاید تاپیک اخرم به منم کمک کنید ب ...

مشکلی نداره هرکسی کمک حقوقی لازم داشته باشه باشه کمکش دارم

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

شاغل بودن بد نیست ولی اینکه طرف چشمش به دست زنش بوده. واقعا خیلی حال بهم زنه. شما هم جدا شدین؟

اره

به جایی اینکه چیزی بدن واممو هم میخاستن به مامانش گفتم طلاها هدیه هستش گفت چ هدیه ای اونااا برا خودمونه😐

زندگی خداروشکر راضیم الان در شرف ازدواجم نمیدونم حرفی ک میزنم گفتنش درسته یا نه ولی منی ک یک بار تو ...

تواقبالت خوب بودہ،ھمہ کہ مثل تو نیستن گاھی ھیچ خاستگاری ندارن یا ھمہ طلاقی ودااغون۔پس شکر اقبالتو بکن بجا پز دادن

تواقبالت خوب بودہ،ھمہ کہ مثل تو نیستن گاھی ھیچ خاستگاری ندارن یا ھمہ طلاقی ودااغون۔پس شکر اقبالتو بک ...

پز نمیده عزیزم داره دلگرمی میده🫠

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

من خودم دوتا دوست پسر داشتم یکیش پزشک بود یکیش مهندس جفتشونم سطحشون از ما بالاتر بود ترسیدم بعدا بشه ...

ملت دوتادوتا دوس پسر دارن۔زاپاس نگہ میدارن😂😂

اخرم دوراشونو میزنن میرن با پسر شریک باباشون😂