2777
2789
ببین تو میخوای از فضای وسوسه دور شیپس قدم اول اینه که ورزش رو شروع کنیاگر تناسب اندام و حجم و عضله م ...

درسته ممنونم

برای رقص واقعا باعث خوش هیکلی هم میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانم میگه «خ و د ا ر ض ا ی ی» حرامه میگم انجام نده

آهان آره اون رو یه بار انجام دادم متاسفانه به شدت عذاب وجدان گرفته بودم و احساس گناه میکردم و واقعا حالم بد چند روزی و دیگه سمتش نرفتم

نه فقط زمستون بود باتیشرت بود بعد یکم سبزه گندمیه رگ دستاشم مشخص بود قدشم بلنده گفتم سردتون نمیشه گ ...

آهان امیدوارم چنین مواردی برای منم پیش بیاد که متوجه بشم

خب درسته ولی من الان هنوز۲۰سالمه خواستگار دارم ولی خانواده معتقدن هنوز زوده برای ازدواج

ذهنت رو مشغول کن. سعی کن تنها نشی چون ذهنت تو تنهایی دوست داره بره تو فکر. برای درس خوندن حتما برو کتابخونه. فیلم و کتاب و ... عاشقانه یا مثبت ۱۸ اصلا نبین.

سعی کن تو جمع باشی ولی نه جمع دختر و پسر . جمع جنس موافق ادمهای مثبت و موفق و سرگرم درس و کار. ورزش و تفریح کن. سن شما سنی هست که تمایلات ج ن سی در اوجه . اگه ذهنت رو کنترل کنی میتونی عقلتو دستش ندی تا به وقتش. متاسفانه رسانه ها بیشتر ترغیب می کنن که ذهن افراد همش مشغول تمایلات ج نس ی بره به عنوان لذت. حتما ازشون دوری کن

کاربری دست دو نفر است

متاسفانه چند تا خواستگار داشتم ولی مامانم حتی بهم نگفتن همه رو رد کردن و بعدش که خودم فهمیدم و گفتم ...

ببین تو تا سی سالگی خاستگار بنظرم خوب خاستگار داری بعدش کم و کمتر میشه تو سنی که الان هستی بیشتر داری درس خواندن هم بعد ازدواج میشه اگر طرفت خوب باشه.البته بیست سالگی هم بچه نیستی ولی بازم وقتت نیست تا بیست و پنج بنظرم صبر میتونی کنی هم عاقلتر و بالغ تر میشی من گفتم شاید ما بین یک کیس خیلی خوب بیاد حیفه از دستش بدی البته چند سال صبر کنه توام درستو بخونی