2777
2789
عنوان

بهم گفت بو میدی😭❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط مام حتما استفاده کن و موهای زیر بغلت حتی شده قیچی کندیگه بوی بد نمیگیریبا روز در مویون شورتت عوص ...

عزیزم من خیلی به تمیزیم اهمیت میدم و اصلا از بقیه پرسیدم کا کلاسمون گفتن اصلا بوی بدی نمیدی و بوی عطرت خیلی خوبه بخدا از خانوادمم پرسیدم

زیر بغل مانتو و بلوزهات با شامپو یا مایع دستشویی با دست بشور بعد بنداز لباسشویی زیربغل میری حموم لیف ...

عزیزم اصلا بو نمیدم بخدا ازشون پرسیدم گفتن بو نمیدی ولی چرا اون راجبت اینجوری میگه

یادمه دوران دبیرستان یه همکلاسی داشتم که همیشه بوی عرق میداد

یبار خودش گفت من لباسمو از پارسال تا حالا نشستم

انقدر بوی بدی میداد که نمیشد خیلی نزدیکش بشی

به گفته خودش مسواک هم نمیزد

ولی ما همیشه ابروش حفظ کردیم هیچوقت حتی وقتی اون نبود هم بین خودمون نگفتیم که بو میده ..و...

دوست های شما خیلی بی ادب هستن

میتونی در جوابشون سکوت کنی چون جواب ابلهان خاموشی است

الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم من خیلی به تمیزیم اهمیت میدم و اصلا از بقیه پرسیدم کا کلاسمون گفتن اصلا بوی بدی نمیدی و بوی عط ...

خب تلهی شکر

عزیز دخترم دبستانی هست چیکار کنم قدش بلند بشه مثلا ۱۶۰ بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

طفلی میگه بو نمیدم، بهداشتشم رعایت میکنه چرا راهکار نظافتی بهش میدید، اون آدم بیشعوره، حالا یه عقده و کمبودی نسبت بهت داره احتمالا خواسته اینطوری خرابت کنه، اگه کسی اومد بهت گفت فلانی گفته تو بو میدی، بگو فلانی رو ولش کن، عقل خودت چی میگه؟ مگه من بو میدم که حرف یه نفر رو هی تکرار میکنید، پس چرا بقیه چیزی نمیگن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
تو که بو نمیدی ولی اگرم بدی ، اون طرف باید خیلی .... باشه اینجوری بگه

نه بخدا قسم اصلا خودم خودمو بو کردم لباسام بوی خیلی خوب میدن بوی عطر میدن از بقیه هم پرسیدم گفتن اصلا بو نمیدی