2777
2789
تا حالا بهمون تعلق نمیگرف دهک ده هستیم

عزیزم چیکار کردین ماهم دهک دهیم تعلق نگرفته جدا از اون حسابمون صفره میگن باید ثبت نام کنید

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا بهمون تعلق نمیگرف دهک ده هستیم

ماهم مثل شماییم بعد من رفتم خرید گفت موجودی یارانه صفره حالا باید برم کافی نت ببینم درست میکنه

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست

بخاطر حساب مالی همسرم تراکنشش زیاده

ماهم همینطور

میگم یعنی همینجوری ریختن ب حسابتون یا ثبت نام کردید

برا ما نریخته بودن گفتن باید برین سایت حمایت اعتراض بدید سایت حمایتم اصلا نمیارع

کدوم حرفشون حرفه من برم ببینم کافی نت چی میگه میام اینجا میگم

عزیزم ما رفتیم گفتن برین ثبت احوال رفتیم گفتن برین سایت حمایت. شمیم. اونم میزنیم نمیاره برای اعتراض اگه امکانش باشه پرسیدی تونستی کاری بکنی. اینجا ریپلای کن. ممنون میشم

ماهم همینطور میگم یعنی همینجوری ریختن ب حسابتون یا ثبت نام کردید برا ما نریخته بودن گفتن باید برین س ...

اصن خبر ندارم ریختن نریختن همسرم که میگم برو بگیر میگه بنداز اونور مگه اینکه خودم برم پی شو بگیرم

اصن خبر ندارم ریختن نریختن همسرم که میگم برو بگیر میگه بنداز اونور مگه اینکه خودم برم پی شو بگیرم

شوهر منم همش میگه ول کن وضع مالیمونم بد نیست ولی همه گرفتن میگم حداقل پوشک میگیرم برا بچم😅

عزیزم ما رفتیم گفتن برین ثبت احوال رفتیم گفتن برین سایت حمایت. شمیم. اونم میزنیم نمیاره برای اعتراض ...

منم کلی پیگیری کردم واسه بچه هام نریختن الکی میگن میدیم واسه بالایی هادادن واسه من بدبخت که یه زن سرپرست هستم ندادن

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔