mahtabzsh30 مدیر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 64 عنوان کالا برگ | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 31 پست اولین باره میخایم بریم کالا برگ بگیریم با هر کارت بانکی همسرم میشه گرفت چطوریه دیروز | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12815 تا حالا بهمون تعلق نمیگرف دهک ده هستیم عزیزم چیکار کردین ماهم دهک دهیم تعلق نگرفته جدا از اون حسابمون صفره میگن باید ثبت نام کنید و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 23882 تا حالا بهمون تعلق نمیگرف دهک ده هستیم دی و بهمن رو بهتون میدن
فرح۰بانو عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1539 تا حالا بهمون تعلق نمیگرف دهک ده هستیم ماهم مثل شماییم بعد من رفتم خرید گفت موجودی یارانه صفره حالا باید برم کافی نت ببینم درست میکنه کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست
mahtabzsh30 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 64 با همه کارت هایی که به اسم یارانه بگیر هست میشه گرفت یارانه نمیدن دهکمون بالاس
mahtabzsh30 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 64 ماهم مثل شماییم بعد من رفتم خرید گفت موجودی یارانه صفره حالا باید برم کافی نت ببینم درست میکنه مگه قرار نبود برای همه واریز بشه
mahtabzsh30 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 64 عزیزم چیکار کردین ماهم دهک دهیم تعلق نگرفته جدا از اون حسابمون صفره میگن باید ثبت نام کنید بخاطر حساب مالی همسرم تراکنشش زیاده
فرح۰بانو عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1539 مگه قرار نبود برای همه واریز بشه کدوم حرفشون حرفه من برم ببینم کافی نت چی میگه میام اینجا میگم کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست
mahtabzsh30 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 64 عزیزم چیکار کردین ماهم دهک دهیم تعلق نگرفته جدا از اون حسابمون صفره میگن باید ثبت نام کنید شاید مال ماهم صفر باشه منم تا حالا پیگیری نکردم
mahtabzsh30 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 64 کدوم حرفشون حرفه من برم ببینم کافی نت چی میگه میام اینجا میگم ممنون عزیزم
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12815 بخاطر حساب مالی همسرم تراکنشش زیاده ماهم همینطور میگم یعنی همینجوری ریختن ب حسابتون یا ثبت نام کردید برا ما نریخته بودن گفتن باید برین سایت حمایت اعتراض بدید سایت حمایتم اصلا نمیارع و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!
تاقانکممم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 4040 یارانه نمیدن دهکمون بالاس به اسم سرپرست خانواده باشه فرقی نداره در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12815 کدوم حرفشون حرفه من برم ببینم کافی نت چی میگه میام اینجا میگم عزیزم ما رفتیم گفتن برین ثبت احوال رفتیم گفتن برین سایت حمایت. شمیم. اونم میزنیم نمیاره برای اعتراض اگه امکانش باشه پرسیدی تونستی کاری بکنی. اینجا ریپلای کن. ممنون میشم و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!
mahtabzsh30 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 64 ماهم همینطور میگم یعنی همینجوری ریختن ب حسابتون یا ثبت نام کردید برا ما نریخته بودن گفتن باید برین س ... اصن خبر ندارم ریختن نریختن همسرم که میگم برو بگیر میگه بنداز اونور مگه اینکه خودم برم پی شو بگیرم
taraton عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12815 اصن خبر ندارم ریختن نریختن همسرم که میگم برو بگیر میگه بنداز اونور مگه اینکه خودم برم پی شو بگیرم شوهر منم همش میگه ول کن وضع مالیمونم بد نیست ولی همه گرفتن میگم حداقل پوشک میگیرم برا بچم😅 و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!
pariiiiiia عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2503 عزیزم ما رفتیم گفتن برین ثبت احوال رفتیم گفتن برین سایت حمایت. شمیم. اونم میزنیم نمیاره برای اعتراض ... منم کلی پیگیری کردم واسه بچه هام نریختن الکی میگن میدیم واسه بالایی هادادن واسه من بدبخت که یه زن سرپرست هستم ندادن به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔