2777
2789
عنوان

چرا خدا داره اینکارو با من میکنه🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 21 پست
خب دنبالشم ولی تو فضایی زندگی میکنم که پیر دختر حساب میشم 😔دوس داشتمیکی منو دوس داشته باشه منم دوسش ...

همه دخترا دنبال دوست داشته شدن هست تااخر عمرشون.اینم بدون ازدواج کنی دلیل بر این نیست شوهرت دوست داره یا تو دوسش داری.بیخیال اطرافیان وجامعه شما کار خودت بکن.همین اینایی که عشوه میان برات واز زندگی عاشقانه شون میگن 99 درصدشون فقط نمایش هست

وطنم🖤

اره منم انتخابش بودم ولی منو خورد کرد خیلی بد سمت ما اینجوری نیس ازدواجا هنو زیاد تر شده و تو سن خیل ...

هرکی مسیر زندگی خودشو داره عقل و اختیار و هدف خودشو داره.

یکی تو 20 سالگی ازدواج میکنه یکی 30 سالگی یکی 40 سالگی.

ازدواج هم موفقیت محسوب نمیشه که از کجا میدونی همه اونایی که زود ازدواج کردن الان خوشبختن و پشیمون نیستن از ظاهر زندگی بقیه نمیشه قضاوت کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درک نمیکنم بخدا چرا با این سن باید با خودت اینجوری کنی من خودم زن بگیرم ی ۳۰ساله میگیرم ک ۳یا۴سال اخ ...

کسی که دوس داشتم منو ول کرد

دوبار عاشق شدم هر دوبار منو رها کردن قبلی که رفت گفتم خدا میخواسته منو امتحان کنه و این یکی همیشه باهام میمونه ولی اینجوری نشد

کسی که دوس داشتم منو ول کرد دوبار عاشق شدم هر دوبار منو رها کردن قبلی که رفت گفتم خدا میخواسته منو ...

ان شاالــــــلــــه ی خوبش ک لایقتو داشته باشه بیاد سر راهت و خوشبختت کنه

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج

#الهــــــی_آمیــــــن

‏ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟

فک میکنی ازدواج کنی خوبه؟من ۶ ساله ازدواج کردم ۲۵ سالمه دوتا بچه دارم...زندگیم چن ماهه زهرماره میگم ...

درسمم میخونم دوس داشتم کسی که باهاشم منو رها نکنه باهام همیشه باشه خودش گفته بود بهم

درسمم میخونم دوس داشتم کسی که باهاشم منو رها نکنه باهام همیشه باشه خودش گفته بود بهم

میفهمم ادم دلش یه رابطه عاطفی میخواد ک احساس امنیت هم داشته باشه

ولی احساس تنهایی تو مجردی قابل تحمل تر از حس تنهایی تو متاهلیه