2777
2789
عنوان

جاری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست

درو باز کرد بهش میگفتی این دفعه حتما محکم بهش تذکر بده

من جاری م یه دفعه تقه به در زد در باز کرد سریع منم خشکم زد با لباس دراز کشیده بودیم رو تخت . دفعه بعدی تمام وسایلش از اتاق بردم بیرون دادم دستش گفتم بفرمایید عزیزم لازم دارین پیش خودتون باشه اینا درو باز نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده همسر من هم خیلی فرق گذاشتن ،،،خدا جواب آدمهای دو رو و بدجنس رو خودش بده چون گاهی از دست بنده کاری نمیاد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

آخه زمان قدیم بر اساس قدیم خرید میکردم الان همه چی بروز شده تقصیر من چیه خب

شما میگی گفته هیچی برام نخریدید

باز شما میگی براش سنگ تموم گذاشتن

تقصیر شما ک مشخصه نیس اما بزرگترا قطعا بد کردن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

از شوهرت قشنگ بپرس برا ماشین چقد از داداشش گرفته

قرضش رو پس بده

ب مادرشوهر هم بگو هرچی برا شما میگیره

اگ برا قبلیا نگرفته

ب اونا هم بده الان

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

عزیزم اون مشکلش شما نیستی که مشکلش فرقیه که خانواده شوهرش گذاشتن ادم دلش میشکنه شما نه یکی دیگه باید فرق نذارن اگه برای اونم هزینه میکردن دلش نمیشکست تبعیض همیشه باعث میشه بچه ها باهم بدشن متاسفانه اینجور خانواده ها بادست خودشون بچه هاشونو باهم دشمن میکنن

کاربر بی بی طلای سابقم که تعلیقم کردن

شما میگی گفته هیچی برام نخریدیدباز شما میگی براش سنگ تموم گذاشتنتقصیر شما ک مشخصه نیس اما بزرگترا قط ...

در زمان قدیم براش سنگ تموم گذاشتن ولی ایشون خودشون با من یکی میدونه ۴۵ سالشه و هی میگه هیچی برام نخریدید میگم که خیلی حرفاش بی پایه و اساس هست من هیچی نمیگم ولی واقعا من این وسط چه تقصیری دارم همش بدرفتاری میکنه به من چه که خب قدیم عروسی کرده امکانات کم بود من الان عقد کرده باید تاوان امکانات بیشتر بدم؟؟

از شوهرت قشنگ بپرس برا ماشین چقد از داداشش گرفتهقرضش رو پس بدهب مادرشوهر هم بگو هرچی برا شما میگیرها ...

۴۵ سالشه آخه بیچاره مادر شوهرم نون نداشته باشه میره نون میخره براش واقعا خیلی مادر شوهرم خوبه از همه لحاظ داره براش جبران میکنه ولی اون میگه چرا این عروس ۵ تا النگو داره درحالی نامزد بدبخت من از پول کارمندی خریده پدر مادرش پیر هستن کمکی نکردن

۴۵ سالشه عزیزم قدیم امکانات نبود

نه عزیزم همش حرفه اون موقع هم طلابود پارچه بود لباس وسیله بود همه چی بود فقط اون جاریت تبعیض رو حس کرده فرق رو دیده واقعا هم ادم دلش میشکنع

کاربر بی بی طلای سابقم که تعلیقم کردن

اون خودشو بااین دختر مقایسه نمیکنه داره به خانواده شوهر حالی میکنه که چقدر اشغال هستن

اینکه توقع داره عین عروس 20 سال بعد باهاش رفتار میشده والا مقایسه هست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹