2777
2789
عنوان

به نظر شما نی نی سایتی ها شدیداً نیازمندم بیاید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
کی گفته دختر کم باشه اکی هست ؟نه دانشگاه رفته نه جوونی کرده نه موفقیت کسب کرده حسرت کلی چیزارو داره ...

کی گفته شوگر عزیزم!؟!؟ شما به هر خواستگاری با هر اختلاف سنی میگی شوگر!؟! بعدشم اگه تو سن کم ازدواج نکنه شما تضمین میدی بعداً بتونه !؟ میدی تضمین که اینجوری میگی با قدرت چون حرفا تاثیر داره تو آدما و کارما ولی کنه آدم نیست.

بیست دو برای دخترم کمه چ برسه پسراصلا حرف من سر کادو نبودسر سن کم جقتشونه این خانمم حتما کم سنه نمیت ...

عزیزم حرفای شما رو قبول دارم

ولی هر کدوم یه بدی داره

خودت و سرزنش نکن .هیچ بایدی نیست که اگه شما تو سن بالاتر ازدواج میکردی این مشکل وجود نداشت. شاید همسرتون سنش کم نبود که بره سراغ شیطونی و این کارا ولی ممکن بود اون موقع هم کیس های پیشنهادی شما سن بالا باشن و دوباره همین مشکل تکرار بشه که سن آقا از شما خیلی بالاتر باشه

مردا حتی اگه پنج سال هم از خانم بزرگتر باشن باز هم انگار همسن هستن چون عقلشون دیر بزرگ میشه

یکی این و میپسنده که سن همسرش پایین باشه همین شیطونی ها رم با هم انجام بدن یکی میپسنده سن همسرش بالاتر باشه که پخته باشه و اهل خیلی از کارا که جوونا میکنن نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته دختر کم باشه اکی هست ؟نه دانشگاه رفته نه جوونی کرده نه موفقیت کسب کرده حسرت کلی چیزارو داره ...

مگه قراره همه با دقیقا با هم سن و روز و ماه خودشون ازدواج کنند!؟ این چه جور برداشته !؟ پیرمرد چیه اختلاف سنی هر زوجی دارن دیگه!؟!؟!؟ #التماس تفکر#

عزیزم حرفای شما رو قبول دارمولی هر کدوم یه بدی داره خودت و سرزنش نکن .هیچ بایدی نیست که اگه شما تو ...

تو سن بالا تر من قطعا انتخاب عاقلانه تری داشتم رو احساسی تصمیم نمیگرفتم !

میتونستم دانشگاه برم مدرک بگیرم شغل خوب داشته باشم که مثل همین الان تو سری خور نباشم بخوام جدا شم نگم من نه پشت دارم نه کار دارم ن بدرد نه هنری دارم نه بدرد جامعه میخورم !

کل روان شناسان میگن ازدواج زیر بیست بیست سه چهار. سال اشتباهه و

اکثرشونم میبینی که به طلاق میرسن چون رو عقل تصمیم گرفته نشده

بعدم دختر بیست پنج ساله با پسر بیست هشت ساله کاملا معقول هست دیگه

نیازی نی تو بیست پنج سالگی آدم بره با مرد چهل ساله که

متاهل من و دخترم شما همه

مگه قراره همه با دقیقا با هم سن و روز و ماه خودشون ازدواج کنند!؟ این چه جور برداشته !؟ پیرمرد چیه اخ ...

نخیر نگفتم همسن باشن پنج سال اختلاف اکی هست ولی قرارم نی برن با هم سن باباشون .

دخترهایی که تو خونه موندن یا سطح پایین هستن معمولا چنین ازدواج هایی میکنن یا مطلقه هستن

شمام از پست هاتون مشخصه برای پسر احتمالا سن بالاتون رفتید سراغ یه دختر بچه طرف قبول نکرده برای همین اصرار دارید عادی جلوه بدید

آنچه برای خود نمیپسندید برای دخترای مردم نپسندید لطفاً !

پسره چهل ساله بره دختر بیست ساله بگیره که اون حال کنه دختره تباه بشه ؟

متاهل من و دخترم شما همه

نخیر نگفتم همسن باشن پنج سال اختلاف اکی هست ولی قرارم نی برن با هم سن باباشون .دخترهایی که تو خونه م ...

شما اختلاف ۵ سال برات اوکی باشه ولی مگه تا ده سال اوکی نیست!؟ ینی اختلاف سنی تا ده سال میشه جای پدرش !؟ ینی مثلاً پدر شما با شما ۱۰ سال اختلاف سنی دارن

نخیر نگفتم همسن باشن پنج سال اختلاف اکی هست ولی قرارم نی برن با هم سن باباشون .دخترهایی که تو خونه م ...

بعدشم تفاهم مهمه عزیزم نه اینکه ندیده و نشناخته و فقط به خاطر سن بگی نه باید تا آخر عمر تنها باشی چون حقیقت همینه قابل انکار هم نیست کسی هم برا کسی قرار تایین نمیکنه مافقط نظر میدیم نه اینکه بگیم قرار اینه قرار اون نیست همه تا ۵ سال و اوکی بدونن و بقیه معیارها رو بی خیال شن و مثل شما فک کنن

چقدر حرفات درست بود

ایشالا مشکل خودتم رفع بشه عزیزم

حرفات از درک میومد