2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست
وای چه جالب من سمدته خواب میبینم بچه دارم دیشب خواب دیدم سردشه محکم بغلش میکردم گرم شه حس خوبی بود د ...

اگه در خواب به بچه شیر بدی به میزان فراوانی شیری که میدی خیر و برکت هم بیشتر میشه اگه بچه دختر باشه زمان اون خیر و برکت و مال زود تر ه اگه پسر باشه کم کم و دیرتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب حمام کردن مامانت و دیدن مردی همراه مامانت یعنی اینکه مامانت از بدیها و ناپاکی ها خودش رو پاک نگ ...

میشه تعبیر این خواب رو بگید؟ ممنون میشم

شوهرم خواب دیده بود یه تنگ ماهی های رنگی رنگی داره ۳ تا بودن

البته با اجازه اسی

از سال ۹۸ خواننده خاموش بودم ، الان کاربری زدم

اگه در خواب به بچه شیر بدی به میزان فراوانی شیری که میدی خیر و برکت هم بیشتر میشه اگه بچه دختر باشه ...

توی گوگل هی تعبیر ها بد بود، استرس دارم.

بنظرتون صدقه بدم و قران بخونم خوبه؟

توی گوگل هی تعبیر ها بد بود، استرس دارم. بنظرتون صدقه بدم و قران بخونم خوبه؟

همیشه اولین تعبیر ی که گفته میشه درسته یعنی حتی اگه خواب بد بوده باشه و شما خیر تعبیر کنی خواب برمیگرده و خیر میشه

ولی در مورد خوابهای شما مطمئنم که جز به جزئش خیر بود

چرا بخونم؟

نوشته بود برای اب روان بگو تا تعبیرش اگه حتی بد هم باشه اب بشوره و ببره و اتفاق نیوفته

شیر اب سینک رو باز کن و براش بگو و از حضرت علی ع بخواه هر چه هست به خیر تعبیرش کنه تا خیر اتفاق بیفته انشالله

من بلد نبودم تعبیرشو هر چه هست انشالله خیر باشه

همیشه اولین تعبیر ی که گفته میشه درسته یعنی حتی اگه خواب بد بوده باشه و شما خیر تعبیر کنی خواب برمیگ ...

انشالله همین طور باشه. چون مامانم هی میگه تعبیر خواب پسر بچه خرابه و همین طور صبح حالش بد بود در مورد خپاب من و برادرم.

بهترین تعبیر خواب که هم تعبیر اسلامی و هم تعبیر روانشناسی و هم تعبیر غربی ارئه می ده و در آخر هم جمع بندی کامل بهتون ارائه می کنه و الان وصل هم هست و قند شکن هم نمی خواد هوش مصنوعی tabir-ai.ir هست.

مثل هوشهای خارجی، جواب را از خودش تخیلی نمی سازه و کاملا علمی جواب میده

یک ثبت نام ساده و رایگان داره و برای هر سوال یک مبلغ کوچیک می خواد اما خیلی دقیق و از اکانتهای پرو هوشهای مصنوعی خارجی بهتر جواب میده یعنی با یه میلغ ناچیز پاسخ کامل و از اکانت پرو بهتر جواب میده.

هر روز اعتبار هدیه میده.

راستی هر روز هم می تونید تعبیر خوابهاتون را ازش بپرسید

در ضمن آرشیو هم داره و جوابش براتون ذخیره میشه.

برید به آدرس سایت هوش مصنوعی تعبیر خواب (بدون نیاز به قند شکن):

tabir-ai.ir

🌜⭐🌛