2777
2789
اگه اموال نداره توقیف کنی خیلی دردسر میکشی

دهکش بالاست ۵ هست مغازه هم داره درخواست طلاقم خودش داده به ضررشه

شده باشه سالی یکی هم بگیرم ولی ازشون میگیرم بیشرفا رو باید به خاک سیاه بشونم خیلی باهام بازی کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازم خوبه من کلا ۱۴ تا مامانم گفته اگه خواستی زندگی کنی ۱۴ سکه الان میگیری ۱۰۰ سکه هم باید اضافه کنن ...

عزیزم وقتی تو سند ازدواج بنویسی ۱۴ دیگه بعدا ک نمیتونی اضافش کنی

به نظرم ۱۴ تا نگو ۱۰۰ به بالا بگو ک یه وقت عوضی بازی سرت در نیارن

منم با نامزدم دوست بودیم میگفت مهرتو بکن یه سکه من نکردم البته خانوادم نزاشتن وگرنه میکردم بس احمق و عاشق بودم ولی خداروشکر خونوادم مهریه کم نزاشتن

دهکش بالاست ۵ هست مغازه هم داره درخواست طلاقم خودش داده به ضررشهشده باشه سالی یکی هم بگیرم ولی ازشون ...

درکت میکنم گلم ولی وکیل زرنگ بگیر بتونی حداقل ماهی یکی بگیری سالی یکی به چه دردت میخوره

یا دوماهی یکی

🍃

عزیزم وقتی تو سند ازدواج بنویسی ۱۴ دیگه بعدا ک نمیتونی اضافش کنی به نظرم ۱۴ تا نگو ۱۰۰ به بالا بگو ک ...

خیلی عوضین ولی چون شوهرم ازدواج دومشه از آبروشون میترسن مامانم میگه نصف خونه پدریشم خوبه

من همین کارها رو میکنم میگم ۱۴ سکه الان صد سکه هم اضافه کنید گفتن نداریم نصف خونشون رو میگیرم وقف میکنم بازم نکردن حق طلاق میگیرم جدا میشم

خب اونو قسط بندی میکنن باید وکیلت زرنگ باشه ثابت کنه حقوقش خوبه حداقل ماهی یه سکه بهت بهت بده

اون خودش رفته وکیل گرفته ولی من نتونتسم بگیرم

البته خانوادم گفتن وکیل نیاز نیست مهر حقته باید بده

درکت میکنم گلم ولی وکیل زرنگ بگیر بتونی حداقل ماهی یکی بگیری سالی یکی به چه دردت میخوره یا دوماهی یک ...

اصلا ماهی یا دوماهی یه سکه نیست

سکه شده ۲۰۰ میلیون عزیزم