2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم دندون بالائیش داره در میاد همش میپره ناله میکنه منم نمیتونم بخوابم

خب دوست من پاشو ی کم استامینوفن بده بچه درد نکشه ، اگه خودت دندون درد داشتی مسکن نمیخوردی خدایی؟!

فردا هم ژل لثه باریج از داروخونه بگیر روزی چند بار و شب خواب براش بزن کاملا گیاهی و ی دنیا آرومش میکنه

خب دوست من پاشو ی کم استامینوفن بده بچه درد نکشه ، اگه خودت دندون درد داشتی مسکن نمیخوردی خدایی؟!فرد ...

دوست من هم پاراکید دادم هم ژل میزنم هم باریج هم بیبی دنت که مثلا خارجیه و گفتن بهتره ولی همچنان نمیزنه بیرون و اونم بی قراره

دوست من هم پاراکید دادم هم ژل میزنم هم باریج هم بیبی دنت که مثلا خارجیه و گفتن بهتره ولی همچنان نمیز ...

عزیزم شنیدم نخود خیلی خوب براش درست کن توی غذا بهش بده زودتر دندونش دربیاد

دوست من هم پاراکید دادم هم ژل میزنم هم باریج هم بیبی دنت که مثلا خارجیه و گفتن بهتره ولی همچنان نمیز ...

آفرین به شما

انشالله به زودی بیرون میاد ولی توروخدا نذار درد بکشه،آخه بعضی مادرا میگن حالا ی کم درد بکشه بهتره تا استامینوفن بدیم!! نمیدونم چرا در مقابل دارو اینقدر گارد میگیرن اونم برا بچه بی زبون ؟!! بگو حالا فکر کن سرما خورده یا واکسن زده و باید مسکن بدی ، اثر اون درد روی جسم و روح بچه خیلی بدتر از چندوعده دارو دادنه

من تازه این دوران دندون درآوردنو گذروندم بخاطر همین خیلی درک میکنم

راستی دندوناش مبارکش باشه کوچولوی عزیزم

آفرین به شما انشالله به زودی بیرون میاد ولی توروخدا نذار درد بکشه،آخه بعضی مادرا میگن حالا ی کم درد ...

سلامت باشید لطف دارید

نه من هر وقت لازم باشه بهش استامینوفن میدم البته خوب اونم یه دوزی داره دندونای پائینش اذیت کرد ولی انقدر دیگه طول نکشید دندونای بالاش یکیش در اومد یکیش خیلی طولانی شده و اذیتش میکنه