2821
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست

من که نتونستم استفاده کنم اصلا بااینکه مطمئن بودم باز شده ولی نشتی میداد

نیم ساعتم تو دستشویی بودم نمیرفت داخل اصلا اسیر بودم

کثیف کاری هم زیاد داشت دستا خونی میشه ،

فقط یه روزش راحت بود برام بقیه روزا نتونستم استفاده کنم

حتی باعث شد باقی پرده بکارتم بیاد بیرون که الان نیاز به عمل دارم

دکتر گفت زخمی میکنه رحم ات رو به مرور زمان استفاده نکن

تو نی نی سایتم چند نفر گفتن بعد ۳/۴سال رحممون رو زخم کرده

ولی نمیدونم چرا اکثرا هم راضی هستن

شاید من نتونستم دیگه

شاید...اون قسمت دمش کامل مسطح قرار میگیره یا باید کامل بره داخل یا یه مقدار بیرون بمونه؟؟

من دمش رو تا انتها بریدم بستگی به طول واژن هر شخص داره باید داخل باشه ،ولی اگر با داخل کردن کاپ کمر درد یا دل درد گرفتی یعنی خیلی بردی بالا،پس باید یک کم بکشی پایین،حالا اگر دمش بیرون هست یعنی طول واژن شما کوتاه هست و برای جلوگیری از عفونت باید دنباله کاپ رو قیچی کنی تا مامانع عفونت بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که نتونستم استفاده کنم اصلا بااینکه مطمئن بودم باز شده ولی نشتی میداد نیم ساعتم تو دستشویی بودم ن ...

من با پنج دکتر متخصص مشورت کردم و کاپ خریدم همه بدون استثنا گفتن اگر عفونت نداری هیچ مانعی نداره و وسیله کاربردی هست،شما چون استفاده ش رو اشتباه انجام دادی به مشکل برخوردی،تمام اطرافیان من از کاپ استفاده میکنن وخوشبختانه هیچ مشکلی پیش نیومده،من شش ساله که مصرف میکتم ،

من که نتونستم استفاده کنم اصلا بااینکه مطمئن بودم باز شده ولی نشتی میداد نیم ساعتم تو دستشویی بودم ن ...

اینکه مطمئن بودی کاپ باز شده ونشتی داری یعنی دفع لخته ای خون دارین،که باعث میشه سوراخ های دور کاپ گرفته بشه و باعث بشه کاپ کم کم از دیواره واژن شل بشه ونشت بده

من با پنج دکتر متخصص مشورت کردم و کاپ خریدم همه بدون استثنا گفتن اگر عفونت نداری هیچ مانعی نداره و و ...

نمیدونم والا من که نتونستم امیدم فقط به کاپ بود

چون واقعا پریودی هام سخت میشه و هیچ جا نمیتونم برم

اونم که نشد

برم عمل بیام ببینم دوباره میتونم بذارم ،گاها میگم شاید اون پرده ای که مونده بود نمیذاشت درست بره داخل

چون واقعا خسته میشدم تو دستشویی ،نیم ساعت طول میکشید آخرشم نمیشد

یبار سایز۱شو امتحان کردم ،

۱بار سایز۲

با هیچکدوم نتونستم

واینکه میگین لخته ،در طول پریودیم یبار لخته میاد اونم گاها

خون ام کاملا رقیق میاد مثل آب روان

خوشبحالتون

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش