2777
2789
عنوان

نصیحتم کنین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 72 پست
از،رفتار،کارا حرفا

از حرفا ک نمیشه فهمید واقعا

اونایی ک بهشون اعتماد کردم رفتارا و حرفاشون خیلی خوب بود مث چشام بهشون اعتماد داشتم واقعا نمیشه تشخیص داد

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

دست خود آدم نیست با اینکه عاشق نشدم

اوهوم

ولی ببین هروقت خواستی بشی گوشی بکنی تو باسنت دردش کمتره خواهر اینجوری بگم بهت هر وقت نیشت باز شد با طول و عرض همون گوشی بکن داخل باسنت تا نخوای دردی تحمل کنی که درمون ندا ه..🤦🙃🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم💖💖💖شما هم به عنوان یه خواهر بزرگتر بهم نصیحت کن

بنظرم از آدمایی که دنبال جلب توجهن دوری کن خودم بشخصه همینکارو میکنم

منظورم اینه که دیدی یسری آدما هستن که کار خاصی هم نمیکننا ولی حس اینو بهت میدن ک دنبال جلب توجهن؟اینا از هر روشی واسه به دست اوردن توجه استفاده میکنن حتی شده با مسخره کردن یا تحقیر تو یا بقیه

بنظرم از آدمایی که دنبال جلب توجهن دوری کن خودم بشخصه همینکارو میکنم منظورم اینه که دیدی یسری آدما ه ...

👌👌👌

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

خب خیلی چیزا هست تجربه خودمو میگمبچسب به درسشبا زود بخوابکلاس زبان بروحتما ورزش کنرژیم غذایی سالم دا ...

همشو رعایت میکنم غیر از اون اعتماد کردن و کلاس زبان رفتن😅

اوهومولی ببین هروقت خواستی بشی گوشی بکنی تو باسنت دردش کمتره خواهر اینجوری بگم بهت هر وقت نیشت باز ش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نمیدونم یک جاهایی متوجه میشی چطور بگم مثلا میری یکجا میبینی یکی خوشگل تر تو یا مثلا هرچی نریز بهم مح ...

درسته ممنون🫶❤️