2777
2789
عنوان

چرا بیداری⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 43 پست
منم خواب بودم البته زیاد نخوابیدم ساعت ۴ و نیم تا ۶الانم سردرد دارم ولی خوابم نمیبره برای همین به ای ...

وایی منم سردرد دارم فقط میخام خابم ببره امروز تموم شه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گشنمه

دارم کیک و شیر میخورم

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

والا انقد اخبار میخونیم و انرژی منفی هست مگه آدم خوابش می بره همش منتظره تا صب

دقیقا حتی منی که همیشه خودمو از اخبار دور نگه میداشتم بخاطر استرسم الان همش کارم شده لحظه ای اخبار چک کنم🤦🏻♀️

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
بچم نمیخوابه کهاسی میشه عکس بزارم تاپیکت؟

اره گلم چه عکسی

وایی منم سردرد دارم فقط میخام خابم ببره امروز تموم شه

منم همینطور کلا جمعه ها و شنبه ها حالم خوب نیست دلیلشم نمیدونم در طول هفته ام سرم شلوغه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

دقیقا حتی منی که همیشه خودمو از اخبار دور نگه میداشتم بخاطر استرسم الان همش کارم شده لحظه ای اخبار چ ...

منم بخدااااا اصن الان تل رو بستم اومدم اینجا دیدم دارم رد میدم گفتم بزا ببندم بیام اینجا بحرفم با بقیه و وضعیه توش گرفتار شدیم هر دقیقه اش یک سال میگذره

اخبار واقعی رو از کجا دنبال میکنی؟

من کلا یدونه کانال خبری دارم اونم اخبار فوری اصلیه هست یک ملیون و خورده ای سابسکرایب داره فقط اونو دنبال میکنم