فقط فهمیدم گوشی چهارصد میلیونی داریکه فکر کنم مقصود هم همین بود
به قول شوهرم خوب آیفون بخری که خاموش کنی جوابمم ندی چکاریه همون نوکیا بگیر مگه قراره برنامهنویسی یا کار خاصی بکنی
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
میگم عموی نامزدم حسودی مارو میکنه میخواسته نامزدم نوشو بگیره فک کن عمه نامزدم ک قوم ماس مرده با خواهرش دعوا کرده ک تو چرا اینکار کردی این دوتا رو باهم اشنا کردی امشب رفته بهش گفته نامزدم با مادرش ک فردا بیا بریم اونم گفته ها مهریه کم بزنین این پسر چرا اینقدر پول خرج ای دختره کرده دکاغش عمل کرده گوشی ۴۰۰میلیونی گرفته تازه خواهر برادر نامزدم میگن ای عموشون تومراسم بله برون همشون میخواسته سر مهریه دعوا بندازه کلا خراب کنه نامزدمم با مادرش میخوان زیر ۱۰۰تا مهریه بزنن منم میترسم این وسط خانواده ها صلاح نرن
ربطی نداره عمو کیه اخه نونش داده چ کرده حز اینکه میخواد بیاد اینهمه زحمت برادر زادش نابود کنه
میدونم بدت میاد و دلخور میشی ولی عمو الان فکر میکنه تو داری زحمت برادر زاده اش نابود میکنی وگرنه درهر صورت پول پسره هیچ وقت تو جیب عمو نمیره تو جیب شما رفته و میره و میبینه پسره اینقدر خوبه و دست دلبازه حیفش میاد غریبه بگیره
عموش میخواست نوه اش بده نامزد اسی میگفت چرا بینی این دختر عمل کردی گوشی ۴۰۰ تومنی برای گرفتی سکه نزن ...
واقعا ماهمودوست داریم من خانپوادم زیر ۱۰۰۰تا مهریه نمیرنن بخاطر اصرار من من جقدر تو روی خانوادم وایسادم توافق بین من و دوماد ۱۱۴تا واقعا دیگ تحمل ندارم یبخوان باز اعتراض کنن